JOHNSON`S COMPANY + HILDUR + SUICIDE BOMBERS leverer Eksos-Rock, Techno Hard-Rock og Sprengkåt Sleaze-Rock´n´Roll

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
Johnsons-Company-wJOHNSON´S COMPANY

har spillt god drivende rock´n´roll med høy partyfaktor siden 1998 og er av den oppfatning at “Rock´n´Roll will never die”!!
Med garasje på Flisa har hestekreftene burna ned store deler av Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Soundtracket er som skapt for raske biler og motorsykler med høyt styre, brede dekk og stor eksospotte.
Ja en slik som får enhver bygate til omtrent å riste i stykker når en langhåra biker sjekker om nåla i speedometeret virker.
Dermed er det ingen bombe at gitaristene digger Marshall, mye, digert og høyt!

Johnson´s Company , er som snytt ut av nesa på alle bikerband du har før, men greier fint å tillegge sjangeren egne spor, som fra skivene “If It’s Too Loud, You´re Too Old” og singelen “Take Me To Hollywood”, samt legge inn høygiret med en bunke rock og metalklassikere fra band som AC/DC, Iron Maiden, Rolling Stones og Creedence.

For tiden finpusses nye låter til nytt album og låtene «I didn´t do it for love» og «Go go dancer» ligger allerede på Spotify og lignende steder.
www.johnsons-company.no
www.facebook.com/groups/116202628408820

Hildur6-w1Hildur6-w11HILDUR
Hildur spiller musikk som er en blanding mellom hardrock og techno, innsurra i elementer fra disco og pop, samt én dose Barry White. Det er feite bassynther, heftige korarrangement, pling plong og ekko, saftige melodier og brutal stemmebruk.
Farlig fengende, og fare for svetteringer.

Med medlemmer fra blant annet Roger Græsberg and The Anti-Music Bonanza, Vazelina Bilopphøggers, Cerrato og Pilot, vrenger Hildur ut feite bassynther, saftige melodier og brutal stemmebruk med kun synth, bass, trommer, to svette mannfolk og kvinnelig råskap i front.Hildur3-wHildur hadde i sommer en låt på NRK Sporten samt under OL, vant også Glåmdalens demokonkurranse i 2010.
www.facebook.com/pages/Hildur/105787242831935

Suicide-Bombers-wSUICIDE BOMBERS
Selvmordsbomberne – hvem er de? Hva slags menneske blir en Suicide Bomber? Og hvordan lever de?
Tilsynelatende i et «never ending party», skråsikre på å redde rock’n roll fra den sikre død, er de her fra fremtidens Trashcan Darlings og Jetsurfere for å lede verden inn i en ny tid.

Med en stormannsgal visjonær gitarist med skuddsikker S-S-Stjerne, supersonisk gitarist og bølgekontroller, mekanisk Bass-Godzilla på rakettbensin og ett villt rock’n’roll udyr på trommer har du letta på lokket inn i verden til 4 sprengkåte Rock´n´Rollere.
Bevæpnet med sylskarp besluttsomhet og høyeksplosive rock’n’roll låter, har disse krypa sprengt seg den brede vei til en fest som oser fyrverkeri.
www.facebook.com/SUiCiDEBOMBERSMUSiC