KALFAR + FORGETABOUTIT + DE SELSKAPSJUKE rocker hverdagsjag ut og helgefyll inn…

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.21.00          FACEBOOK-EVENT
Kalfar-(2)-w
KALFAR

er et hardt-slående norsk-britisk band som ramla inn på rockescenen i Bergen med et lidenskapelig brak i 2014, men som i år er anført av Haakon Aarflot (Gitar), Daniel Patterson(Gitar), Rik van der Linden (Trommer), Aleksander Skårnes (Bass) og Vegard Bjermeland (Vokal)

Ifjor overførte de live-energien av harde riff og melodiløse hooks over på debutskiva «Twenty Per Cent from Perfection», hvor mixen av 80-talls innspirert Hard-Rock og 90-talls Grunge ble brygget om til hjemmebrent vin i seilene for de som trenger festutblåsninger uten sikkerhetsbelte og altfor høy musikk.                                 http://kalfar.com //FACEBOOK  // SOUNDCLOUD // SPOTIFY

Forgetaboutit-wFORGETABOUTIT
fra Oslo/Kristiansand er punk rock med ninjariff, korpstrommer og catchy refreng innrullet av Rob (gitar, vokal), Cato (bass) og Vegard (trommer).

Etter 10 år med hverdagsjag, helgefyll og endeløs klunking på nylonstrenggitaren bestemte Rob (The Slob), kjent fra tidlig 2000-tallets poppunkhelter Lavatory, seg for å spille igjen.
Det hele startet med et pang, bokstavelig talt, i 2013. Rob veltet i et alvorlig bilkrasj. Da han klatret ut av bilvraket var det første han tenkte: “Shit, jeg kunne dødd med alle disse låtene inni hodet mitt.“ Boom! Forgetaboutit was born.

Det ble med visjonen før Rob, en søndagsmorgen noen uker senere, ramlet inn i det smått legendariske undergrunnshølet Bøtta studios (RIP) i Krs city. Bøttehøvdingen selv, Cato (The Potato), kjent fra Korrupt og diverse krumspring på Fløybanen, tok imot ham med åpne Seidelbokser. Han tente på alle plugger da han fikk høre om punkplanene. En dynamisk duo begynte å spire. De jammet og baljet i bøtta noen døgn før Cato så lyset: ”Trommår for faen, trommår!”
De fikk med seg tidligere Lavatory-, Domi- og Supervisors-trommis, Dog Simen, og joinet sine gode venner i Korrupt på Europaturne i desember 2013.
I januar 2014 spilte de inn en enda ikke utgitt EP, «Sound Of The Underground», i Hausmania Studio.

Hundesæd forlot bandet, merkelig nok, da han satset på det inntil da ukjente prosjektet, OnklP Og De Fjerne Slektningene. Etter utallige mislykkede forsøk på å erstatte sin gode venn dukket plutselig Travis Barkers ukjente læregutt opp. Vegard (The Charger), kjent fra Lillehammers storhet Optimus Prime, imponerte stort med både tromming og det faktum at han er fra Grunnlovens opphavssted Eidsvoll.

Forgetaboutit har i 2015 spilt en rekke konserter med band som Hold Fast, Still Shaking og Pappasaft. I juni var de hos Tinnitus recordings i Bergen og den eminente Esteban Munoz kjent fra Social Suicide, Tiradez, Gdtmz, for å spilte inn det som blir deres debut-EP. Bergen lydstudios velkjente Daggr (Blood Command, Frk.Fryd) står for mix og mastring.
Utgivelsesdato er snart klart og det ryktes at dette er good shit!
FACEBOOK

De-Selskapssjuke-wDE SELSKAPSJUKE
er et Oslo-basert Jokke-tributeband fra rock- og metalmiljøet i Oslo som pøser på med enda tyngre riff og guffe enn vi kjenner fra far sjæl,
men som likevel beholder allsang og skålefaktoren i evergreens som «Øl», «To Fulle Menn», «Gutta» osv.
i tillegg til å hente fram skjulte perler fra skattekista i mesterlyrikk som Jokke ga oss.

Med dobbel triobemanning er dette de selskapsjuke som denne kvelden skal forkynne vår store frelsers budskap:
Ashe Draven (Vokal), Andrè Hjørnstad Solberg (Vokal), Ole Jormungand Teigen (Trommer), Christian Jeremiassen (Bass), Terje Skår (Gitar), Christian Lie (Gitar).