Kizomba-Party m/ MIKA MENDES (F) + DJ MARITO (UK) + DJ GigaSilva (N) + DJ Negado Jamanca (N)

Billetter Kr.200 i døra fra KL.21.00 – Se info om forsalg her: FACEBOOK-EVENT
S&S Unlimited Events presenterer Mika Mendes, som er et av de største navnene innen Kizomba Zouk-musikken. En musikkform som er vel så kjent for sin vel så sensuelle pardans. Afro-karibisk latino-musikk som er en blanding av tradisjonell Semba, Zouk og kompass musikk fra de fransk-karibiske øyer sunget generelt på portugisisk,engelsk og creolé. Sjangeren utviklet seg både på de karibiske øyer, i Brasil og i deler av syd-Europa på slutten av 80-tallet.

Ikke minst i de europeiske miljøer med karibiske opphav er denne musikk og dansekultur stor. Det har vist seg gjennom S&S Unlimited Events tidligere arrangementer i Oslo.
www.facebook.com/SsUnlimitedEvents

Mika Mendes er født i Nice, Frankrike av foreldre fra Kapp Verde. Han debuterte i 2001 på Kizomba samle-skiva «Alliance» og deltok utover 2000-tallet på skiver med mer berømte stjerner innen sjangeren som Philip Monetiero, Johnny Fonseca, Danilo Tavares, Jorge C Rosario og Djavan Mendes.

Han fikk et gjennombrudd i 2006 da han sang låta «M Kre» på Nichols skive «Marcia». I 2008 ble han signet på Kaysha’s Sushiraw label og ga ut sin debut-plate «Mika Mendes» i juli samme år.
www.facebook.com/SRmika
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KsCopf3cCW8[/youtube]

På denne kvelden spiller og DJ MARITO, som er en av de mest kjente innenfor Londons Kizomba klubb-miljøer.
www.facebook.com/Marito.the.Dj

Også på scenen spiller GigaSilva som er kjent for sitt eget DJ-konsept i Oslo innen Kizomba-zouk.
www.facebook.com/pages/DJ-Gigasilva/247213471973402


DJ Negado Jamanca åpner ballet KL.21.00
www.facebook.com/negado.jamanca