Klassisk Metal m/ LUCID DREAMS Release Party + gitarbauta TORE ST.MOREN

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.21.00           FACEBOOK-EVENT
FORSALG PÅ BILLETTSERVICE. NO + NARVESEN & 7 ELEVEN
Lucid-Dreams-wLUCID DREAMS
Oslo Heavy rockerne i Lucid Dreams har siden 2007 utbasunert en god mix av klassisk riffbasert energisk og melodiøs Metal krydret med Prog og Power-pepper og catchy 80-talls Hard Rock.
Med bredbeint vokal og 2 gitarister som overgår hverandre i finesser, driver keyboard, riff og rytmesekssjon fram det trøkket en helst skal få i brøstkassa når slik musikk skal utøves.

Bandet river nå ned Gamla med et rocka spetakkel for sin andre skive «Build & Destroy» etter at den selvtitulerte debutskiva (2013) har blitt bært på gullstol av Metal-kritikerne nedover Europa.
Dette ble for et år siden feiret med 13 konserter på 13 dager i Tyskland, Italia og Sveits,
før bandet måtte på gitaristjakt og fikk importert inn svenske Henrik Antonsson i februar.

Ikke mindre enn 4 singler og musikkvideoer er blitt sluppet fra denne første skiva og
ikke minst høstet bandet applaus for animasjonsvideoen til tredje-singelen «Cassie´s Escape».

Med deres nye plate tar bandet soundet sitt i en hardere og tyngre retning uten å rote seg bort fra sitt gjenkjennelige driv.
www.facebook.com/LucidDreamsRocks
www.luciddreamsband.com/index.php

Tore-St.-Moren-w
TORE ST.MOREN
Med seg på morroa denne kvelden rulles rød løper ut for en bauta innen norsk Metal, nemlig gitaristen Tore St. Moren.
Karrieren hans begynte tidlig på 90-tallet med Street Legal som oppsto i kjølvannet av de sagnomsuste puddelrockerne Da Vinci,
men hvor Street Legal dro det mer i retning av at Motorhead skulle møte Eagles.

Han forlot Street Legal i 1998 for å begynne i bandet The Snakes sammen med Jørn Lande, Sid Ringsby og Willy Bendiksen hvor han tok over gitarjobben etter de tidligere Whitensnake-gitaristene Bernie Marsden og Micky Moody.
Samtidig gjorde de også jobber under navnet Wild Willy´s Gang med Ronnie Le Tekrø fra TNT. Dette ble starten på bandet Jorn som blant kjennere står i høy kurs i lag med hans videre bandprosjekter.

Med vikarierende prosjekter som Carnivoria, solo-karriere, Arcturus, Rain og Ozzmosis har Moren jevnt og trutt spillt på 25 + skiver, samt turnert i store deler av verden.

Han siste verk er han første soloskive, nemlig instrumentalskiva «Devilbird» fra 2013, mens han på bandfronten er med i 2015 line-uppen av Hard-Rock bandet Tindrum som herjet seg varme på 80 og 90-tallet.
www.facebook.com/ToreStMorenArtistpage
http://torestmoren.com/