KLUBB-ØYA på GAMLA m/ CAROLINE & THE TREATS + THE SAP + THE CAPTAIN & ME + PHONE JOAN – (Konsertstart KL.20.00 / 18 års aldersgrense)

Oya_Profilelement2010-wm

klubb-oya_caroline

KL.20.00 – CAROLINE & THE TREATS
KL.21.00 – THE SAP
KL.22.00 – THE CAPTAIN & ME
KL.23.00 – PHONE JOAN

Caroline-&-The-Treats-web
KL.20.00 – CAROLINE & THE TREATS

Caroline & The Treats består av vokalist og låtskriver, Caroline Andersen, og en beintøff trio av rockegutter.
De beintøffe er gitarist, pop-hitmaker og rockegeni Morten Henriksen (The Yum Yums, The Twistaroos, The Vikings, The Cosmic Droputs ++++) + Glenn Glitter (Oowees) på bass og Ole Nesset (Death Of Unga Bunga).
Bandet leverer noe som kan kalles bubblegum-rock`n`roll-punk.

Caroline selv er best kjent som den frittalende stripperen, som har skapt blest i media de siste årene med sin radikale livsnytelse og sitt utradisjonelle syn på seksualitet og feminisme. Jenta, som har både rocken og rollen brusende i blodet, klarer ikke alltid å styre seg. Med de beste intensjoner greier denne frittgående høna faktisk rett som det er å vippe en og annen gjennomsnittlig samfunnsborger av pinnen.
I fjor høst slapp Caroline sin rosa vinylsingel “Birthday Suit”, hentet fra Rock´n´Roll-soundtracket til sin egen-produserte voksen-film “Caroline’s Birthday Party”.
Vía gitarist Henriksens kontakter og utallige turneér i sør-Europa, resulterte utgivelsen i vinter i en 10-dagers fullbooket Italia-turné.
Elleville punkrock-fans som kom for å oppleve voksenfilm-stjernen Caroline Andersen på nært hold, sto på hodet og ga bandet enorm respons med fulle hus i hver av de 10 dagene. De ble i kjølvannet av turneén omtalt i både franske, italienske og amerikanske musikkblader og kjennerblogger for sine smittende tre-greps energibombe-låter med digge rim og syndige undertoner.

Etter å ha proklamert i våres at voksen-film-bransjen var et ferdig utforsket, og dermed tilbakelagt, karriere-trinn, lanserte Caroline og hennes Treats i juni sitt 14-spors debutalbum “Bad All Over!” med brask og bram på John Dee i Oslo. Skiva er gitt ut på hennes og Henriksens eget selskap, House Of Rock Records, som forøvrig har hovedkontor i parets stue hvor live-konserter med utenlandske band holdes jevnlig. For tiden innhøstes gledelig både terningkast 6, 5 og 4.

Dette er bandet som ønsker å sparke det norske rockepublikumet i ræva og oppfordre dem til slippe ned garden og bare innrømme det først som sist; “It`s Cool To Rock!”
Hæla i taket, tenna i tapeten og skjørtet over hodet! Det er Caroline & The Treats sitt mål. Og nå er det Norge sin tur!
www.myspace.com/carolineandthetreats

The-Sap-w
KL.21.00 – THE SAP

The Sap er et Oslo-basert band med tidligere medlemmer fra Cheap Ass Buddha, Die Hard Fan og Tony & The Tremeloes. The Sap kombinerer hard rock, grunge, pop, glam og humor med samlebegrepet «Stoner-pop». Bandet ble dannet for ca et år siden og har siden vært aktive både med konserter og i studio og generelt jobba hardt for å synes i den store norske bandfloraen som er blitt er større og bedre enn noensinne.
www.myspace.com/thesapspace

The-Captain-&-Me-w(FotoIngridMelbyNone)
KL.22.00 – THE CAPTAIN & ME

The Captain & Me teller mellom 8 og 10 mann og er et av landets livligste live-band, kjent for sin egen sjanger, balkan-country, fyllt med fengende blåserriff og usannsynlige drikkeviser.
Når bandet slipper sitt tredje album høsten 2010 er balkan og country byttet ut med softrock, mariachi og afro, pakket inn i et konseptalbum om en nigeriansk økonomisk flyktning.
www.myspace.com/thecaptainandme

Phone-Joan-w
KL.23.00 – PHONE JOAN

Phone Joan er et skranglete, minimalistisk, 70-tallsinspirert orkester. Bandet ble startet i 2008 av gitarist og låtskriver Rikard Haugen. Phone Joan spilte for fulle hus på Bylarm i år og ble nylig kåret til ukas urørt på nrk P3. Bandet har høstet gode kritikker og er blitt sammelignet med band og artister som Black Mountain, PJ Harvey, Led Zeppelin, Black Sabbath, White Stripes, Rolling Stones og Q O T S A. Bandet har brukt vinteren på å spille inn sin første fullengder, The Early Sounds of Joan, og jobber i disse dager med å klargjøre denne for release.

Omringet, av 3 sterke kvinnelige artister på vokal, bass/keyboard og trommer drar låtskriveren og gitaristen de med seg i et voldsomt garage-grumsete og bluesy lydbilde, på grensen til det massesuggerende og mystiske som om kruttet var funnet opp på ny. Originalt er det uansett for vår del og vi gidder ikke å bruke ei krone på å sammenligne de med noen av de som tydeligvis må namedroppes i deres sammenheng.
www.myspace.com/phonejoan