Kalashnikov + Los Plantronics + Paranoid James + Bellow

BILLETTER KR.100 /GRATIS m/ ØYA 4 DAGERS-PASS I DØRA FRA KL.19.00 –
18 ÅRS ALDERSGRENSE!
FACEBOOK-EVENT

KL.20.00 – KALASHNIKOV
KL.21.00 – LOS PLANTRONICS
KL.22.00 – PARANOID JAMES
KL.23.00 – BELLOW


KL.20.00 – KALASHNIKOV
Kalashnikov sto tidlig opp med feil bein og fikk kjenne vibben av knuste drømmer og dystre livsutsikter i Østfolds indre skoger, men fant til slutt en vei ut.
Med LA-Punk og skandinavisk rock i morsmelka tente alle 5 lysa samtidig da Kalashnikov var et faktum i 2003.
Siden det har det vært vei opp og vei ned og Norge på kryss og tvers for denne gjengen som kun ser alternativet Rock´n´Roll-livet for å skaffe mel til vellinga.

Vi snakker harde riff og rivende soloer fra en aggressiv verden, tilsatt bredbent melodiøst øs pakket inn som fet Punk´n´Roll!
Med nær bristende stålkontroll og ektefølt formidlingsbehov har bandet bygd seg opp et rykte som en solid liveact av den gamle skole og opparbeidet seg en betydelig fanskare.
Med hitlåta “Back On Track” vant de Spirits demo-konkurranse i 2008, slapp debut-CD´en “Unbreakable” i 2009 og “Blackened Heart” på video og single i 2010, samt turnerte i Kina.
Kina har og vært det store for Kalashnikov i 2011 hvor de har hatt en omfattende turné med sjokkerte, fascinerte og hylende fans i salen.
www.myspace.com/kalashband

YOUTUBE:
Blackened Heart


KL.21.00 – LOS PLANTRONICS
Los Plantronics har skapt seg en sjanger de rimelig er alene om, nemlig “Mariachi Death Surf” eller kort sagt “Mexotica”!
Siden 1996, har sjefs-senór Tor-Erik Havn latt garage-rock-gitar-guden Link Wray og Surf-Instrumental kongen Dick Dale hørbart fått spøke i kulissene.

Disse spritet opp med den mexikanske folkemusikken Mariachi fra Los P´s fanfare-trompeter i blåserekka Los Noruega Mariachi,samt kryddere som Tex-Mex, Ku-Punk, Rockabilly, religøst forhold til Horror-Garage-Rock´n´Roll-legendene i The Cramps, samt spaghetti-western filmer som “The Good, Bad & the Ugly” og alskens andre bandito-westerns med filmmusikk av Ennio Morricone er med i denne taco´en.

Årlig markerer bandet den mexicanske tradisjon ”The Day Of The Dead” med heidundrandes fest i Oslo. I år toppet Los P seg igjen med sitt syvende album “Organic Voodoo Soup” og igjen har de blitt geniforklart for sin originalitet av pressekorpset!

Er det endelig nå resten av Norge skal våkne ???
I juni var Los Plantronics i sitt åndelige og spirituelle hjemland Mexico og gjorde unna ei ukes turné foran forbløffede mexicanere som klør seg stort i huet av disse nordmennenes opphav kontra deres sterke mexicanske røtter.
Se bildene her!
www.losplantronics.com


KL.22.00 – PARANOID JAMES

Paranoid James spiller heftig alternativ/rock som bringer tankene over på store band. Bøtter og spann med energi, og melodilinjer du ikke kommer til å få ut av hodet på en stund. I januar 2011 ga bandet ut debutalbumet «Fatal fix» som ble belønnet med radiospilling på bl.a. NRK P3, og prisen årets talent 2010 av nettstedet www.trafo.no. Bandet fikk følgende kommentar fra TrafoMentor Cornelius Jakhelln: «Dette er sterk, proff og fengende rock med melodiøse hooks og publikumstekke. Kommerst og frekt. Kraft og driv, understøttet av energisk og sikker instrumentering, solid vokalarrangering og produksjon.»
www.myspace.com/paranoidjamesmusic
YOUTUBE:
Before


KL.23.00 – BELLOW

Bellow har siden gjenforeningen i 2006 blitt en løs kanon som øser røffe riff inn i røff rock til de desperate, øltørste og utilfredsstillte blant oss.
Det er ikke første gang Bellow peiler rytmene inn i publikums hoftepartier og lar Gamla få voksenprat av edel lyrikk inn i PA´n.
Derfor er det all grunn til å la bandet få roppert med på denne smale sti av slibrigheter og obsternasigheter og får brøytet de sarte ned i grøfta.

Jepp, her er det bare finne fram partyskoa og la din mannevonde og sintkåte okse tre fram eller hygge deg om du får struttende flashing i bonus.
Med klassikere som STD, High Maintenance, Womanizer, Red Light District og drøyt manipulerende “Show Me Your Titties” er kvelden redda for de som skal danse på seg whiplash og få øra blåst ut.
Bandet er nå ute med nytt album, som heter ”Drowning, not waving”.
Ta turen og skjenk deg. Det blir ingen kule historier av å sitte hjemme!
www.myspace.com/bellowmusic
YOUTUBE: “Show Me Your Titties