KLUBB-ØYA på GAMLA m/ CHARLOTTE & THE CO-STARS + CAZADORES + SUGAR LOUISE + MAYFLOWER MADAME

BILLETTER KR.100 /GRATIS m/ ØYA 4 DAGERS-PASS I DØRA FRA KL.19.00
18 ÅRS ALDERSGRENSE!
                                                FACEBOOK-EVENT

-KLUBB-ØYA PÅ GAMLA

KL.20.00 – CHARLOTTE & THE CO-STARS
KL.21.00 – CAZADORES

KL.22.00 – SUGAR LOUISE

KL.23.00 – MAYFLOWER MADAME


KL.20.00 – CHARLOTTE & THE CO-STARS

Oslo-bandet Charlotte & The Co-Stars har de siste årene opparbeidet seg en stadig voksende fanskare.
C&TCS nære kontakt med band som Madrugada, Ricochets og My Midnight Creeps har gitt seg seg utslag i musikken, som er preget av støvete amerikanske highways og et gitartungt, men twangy lydbilde som toppes av vokalist og låtskriver Charlotte Jacobsens sterke og dynamiske stemme.

Charlotte & The Co-Stars har tidligere gitt ut to kritikerroste album: “Win Love Win” i 2007 og “No-tell Motel” i 2011, og jobber nå med album nr 3. Begge albumene høstet strålende kritikker fra et samlet pressekorps. “No-tell Motel” inneholdt bl.a en duett,»Players In A Drag» med Ebbot Lundberg fra The Soundtrack Of Our Lives og kom med i filmen “Arme Riddere”.
www.myspace.com/charlotteandthecostars
www.youtube.com/watch?v=FcICFQcSgKw&feature=related

KL.21.00 – CAZADORES
Tromsø-kvartettens alternative rock med tydelig inspirasjon fra band som The Strokes, The Arcade Fire, The Cure og The Killers ble i april listet på P3´s Urørt med låta “Islands” og fyllte i samme åndedrag opp Gamla. Det musikalske uttrykket er lekent, variert og kan best beskrives som en kombinasjon av atmosfæriske ballader, skarpe riff, glassklare popmelodier og store refrenger. Låtene er varierte, mangfoldige og preges av kompromissløst attack, driv og musikalske brytninger.

Cazadores er et unikt, solid og tight liveband som på kort tid har etablert seg som et av de mest spennende rockebandene som har kommet fra Nord-Norge på mange år. Bandet har en solid rytmeseksjon, en karakteristisk gitarsignatur, og består av et persongalleri som formidler bandets attityde og ambisjon med stor selvsikkerhet.
www.nrk.no/urort/Artist/cazadores/default.aspx
www.youtube.com/watch?v=mykFPxWD28U&feature=related

KL.22.00 – SUGAR LOUISE
Om Sugar Louise´s anti-depressive Grand Prix-punk og referanser til band som Green Day, The Ramones og The Boys, mente Adresseavisens Ole Jacob Hoel at “I møtet med publikum er det ikke nødvendig å være verdens beste band, men det er viktig å oppføre seg som om man er det. Sugar Louise er et sånt band. De går rett i strupen på publikum med fengende låter, offensiv sceneopptreden, rosa ballonger, såpebobler og gratis drops til publikum – samt et langt og tynt skabberakkel av en vokalist som både er kul og morsom.”

Trondheims-bandet har gjort en bråta konserter siden 2009, hele 50 det siste året i bl.a. ungdomsklubber og fengsler. Før jul sto t.o.m. offiserer fra Frelsesarmen i CD-signeringskø, mens bandet fortsatt ivrig delte ut 250 kg seigmenn i samarbeid med Nidar, samt slapp den egenproduserte skiva “Everythings Better With Sugar” med påfølgende ros i inn- og utland. Releasen ble et mediestunt med 24 konserter på 24 timer som ble til en dokumentarfilm som ble vist på filmfestivalen Kosmorama. I påvente av ny skive er det singelen “On The Radio” Sugar Louise nå skal erobre verden med.
www.myspace.com/sugarlouise
www.youtube.com/watch?v=V2MT-Kv3Nbo

KL.23.00 – MAYFLOWER MADAME
«Blodet bruser med Mayflower Madame og deres ambisiøse, mørke rock. Gitarlyder som danser rytmisk og florlett like mye som de støyer, karakteristisk vokal og beksvarte undertoner bekler en låt som oser av begjær. Det er rått, det er deilig, og det er rett og slett ekstatisk.»
– P3 Urørt om Hot Blood Shivering

«…stilfull støyrock med referanser til The Velvet Underground.»
– P3 Sexy

Mayflower Madame ble i august 2011 kåret til Ukas Urørt på P3:
«Hot Blood Shivering» er den mest spilte låten i sjangeren indierock på Urørt det siste året.
Låta ble og valgt ut som lydspor i OsloNights.no sin stemningsfilm fra Hove 2011: http://vimeo.com/26033201
www.myspace.com/mayflowermadame