KLUBB UGH! 3 – m/ LUDVIG MOON + EON HOOD + DJ RIRI McBUM (NZ) + DJ TEXTEN

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                         FACEBOOK-EVENT
Klubb-Ugh-logo-w
KLUBB UGH! er Indianeröenfestivalens klubbkonsept og forlengede arm i Oslo.
Tanken bak KLUBB UGH! er at du med ujevne mellomrom skal få møte gamle artisthelter, stifte nye musikalske bekjentskaper og danse til lyden av morgendagens helter.
Klubben nyter sin nomadetilværelse, og dukker opp når og hvor den finner det for godt – denne gang på Gamla lørdag 5. oktober.
www.facebook.com/events/216033458559096/
www.facebook.com/Indianeroenfestivalen

Ludvig-Moon-wLUDVIG MOON
Anders Magnor Killerud fra Hamar har i løpet av sitt unge liv rukket å spille i en rekke band, deriblant Team Me. Men etterhvert som Anders har skrevet mer og mer for seg selv, under aliaset Ludvig Moon, har interessen økt deretter, og sammen med bandet har han det siste året rukket å gjøre opptredener på både Slottsfjell, by:Larm, Volumfestivalen og Gut Feelings, til særs god mottakelse.

Urørt skriver: «Ludvig Moon blander musikaliteten fra Motorpsycho med livsgleden fra Team Me», mens andre har karakterisert musikken til Ludvig Moon med referanser til både Sufjan Stevens og Nick Drake. Vi synes hvertfall at Ludvig Moon er både nært, stort og sjukt fint – og vi gleder oss som unger!
www.facebook.com/ludvigmoon
https://soundcloud.com/ludvigmoon

Eon-Hood-wEON HOOD
To vokaler, to macer og en hel haug av kontrollere. Musikken til Eon Hood oser av kunstnerkollektiv i Berlin, urban, Londonsk sjel og kreative soveromsproduksjoner à la Brooklyn. Det er med andre ord noe unorsk over musikken til Karoline Skeide Pettersen og Thea Marie Astrup. Vi snakker elektronika og beats med røtter i hip-hop og 2-step – ikke helt ulikt The Knife og Burial. Dette blir fett!
www.facebook.com/pages/Eon-Hood/185690361476631

DJs: Riri McBum og Texten