KUTYAS + ROTVELD + SKULLINGTONS blåser vårpussen av Gamla

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.21.00          FACEBOOK-EVENT
Kutyas-Rotveld-Skullingtons-Plakat
11. mars inntar 3 fartsfyllte rocka band med harde tupp i bootsa Gamla. Kutyas, Rotvelt og The Skullingtons står klare for å levere en kveld av de sjeldne. Enten du er glad i fengende melodier, grumsete gitarer, rock fra ørkenen eller rock fra Oslos asfalterte gater kan vi stå inne for at du vil finne noe her som fenger.

Denne fredagen vil bli en festkveld med takhøyde for alle og enhver. Kutyas er ute med EP, Rotvelt slipper nytt album «En fortapt bror» i april og The Skullingtons er aktive som aldri før, og tar sågar turen helt fra Hønefoss for å få det til å krible i magen din.
Kutyas (2)
KUTYAS
har holdt på siden 2014 og består av fire kjekke, unge menn fra Bærum som har kjent hverandre i godt og vel ti år. De henter inspirasjon fra ørkenen, vakre melodier, knuste hjerter og alt som er deilig med rock. De sære tekstene tar for seg alt et knust guttehjerte noen gang har følt og når de entrer scenen er det for å ta deg vekk fra alt som vil deg vondt. De slapp nylig sin første EP spilt inn i Caliban Studios med Ruben Willem bak spakene og er klare for å røske deg ut av dagliglivet.
www.facebook.com/Kutyasband
www.soundcloud.com/kutyas

The-Skullingtons
THE SKULLINGTONS
Fra de dype skoger i Hønefoss kommer THE SKULLINGTONS, et punk rock band bestående av fem herremenn, som har vært aktive siden September 2014. De spiller kjapp og cathcy punk rock, med enkle og poppete tekster. The Skullingtons henter inspirasjon fra band som The Ramones, The Riverdales, Teenage Bottlerocket, The Lillingtons og The Queers.
Gjør deg klar til å bli blåst tilbake til New York på midten av70-tallet da tre grep og fire flate var det eneste som hjalp. Pop-punken var ikke død!
www.facebook.com/theskullingtons
www.theskullingtons.bandcamp.com

RotveldROTVELT
er en Oslo-basert trio som ble dannet i 2011. Musikalsk kan Rotvelt beskrives som melodiøs og energisk punk og rock med innflytelse fra gammel amerikansk hardcore og britisk punk.

Tekstene er sunget på norsk og spekket av svart humor, «rett i tryne» attitude, naivitet og en dose alvor. I april slippes bandes andre album ”En Fortapt Bror”.
www.facebook.com/rotvelt  www.rotvelt.no
www.twitter.com/rotveltband