Leie Gamla

LEIE GAMLA:

Etter oppussingen i mai 2018 fikk Gamlas konsertsal en mer intim stemning med ny veggdekor, egen bar og sofagrupper langs veggene. Her arrangeres fortsatt offentlige konserter og arrangement med billettsalg, samt lukkede arrangement som firmaevent, bursdagfest o.a. sosial sammenkomst med underholdningsmuligheter for både konsert, DJ, stand-up, kabaret og revy, paneldebatt og lanseringer av mangt et budskap som trenger en mikrofon.

Gamlas konsertsal kan og bookes for sosial mingling uten sceneunderholdning. På lukkede arrangement kan enkel matservering som stående tapas-buffet tilbys fra vårt kjøkken på Stortorvets Gjæstgiveri.

Booking:
Red Planet Artistformidling
Steinar Kallander
Send epost med vårt kontaktskjema
Tlf. 90 10 38 46 (Man-Fre 10-18) (ikke for gjenglemte saker/gjesteliste)
Epost: redplanet@gamla.no
Web: www.redplanet.no

Gamlas bakgård som vi nå kaller Gamla Beat Bar og Bakhage er og oppgradert for helårs drift og som også, på visse ukedager, kan knyttes opp mot større arrangement inne. I bakgården arrangeres det nå nattklubb og dans med DJ´s og stort sett fri entré hele året, spesielt i helgene etter konsertene inne på Gamla Konsert & Scene.

Om Gamla 20

Bordbooking med gjesteliste til Gamla Beat Bar og Bakhage´s klubbkvelder:
Kontakt i god tid:
gamla@stortorvet.no

Bakhagen er og forøvrig tilknyttet Stortorvet Gjæstgiveris uteservering.
Stortorvets Gjæstgiveri har og online bordbooking til sin faste kafe og restaurantdrift.

Leie Gamla 1

Ønsker du å booke større lukkede selskap eller konferanse hvor mat til bords inngår i serveringen, er det å melde at Gamla har flyttet disse selskapene, som eksempelvis tidligere tiders julebord, til Stortorvets Gjæstgiveri´s 1 og 2 etasje da rommene der er mer egnet for sittende selskap til bords. For booking av julebord, bryllupsfester, bord til 17 mai eller andre store sosiale sammenkomster, se mer info på Stortorvets Gjæstgiveris webside

Kontakt:
Tlf. 23 35 63 60
E-Post: bestilling@storgjest.no

Facebook: GAMLA Konsert & Scene      Instagram: gamla-konsert-scene + gamla + gamla_oslo
Facebook: Gamla Beat Bar & Bakhage   Instagram: gamlabeatbar + gamlabeatbarogbakhage
Facebook: Stortorvets Gjæstgiveri          Web: Stortorvets Gjæstgiveri