LL FINGER RELEASE-PARTY + FORSØKSGYM = Magasinet Spirits´demo-band 2010 m/ mørke dansbare toner + Jazz-Funk-Ska-Party …………………….. – 18 ÅRS GRENSE!

BILLETTER KR.80 I DØRA FRA KL.21.00
FACEBOOK-EVENT
!


LL FINGER

ble kåret til årets demoband 2010 av magasinet Spirit og spilte på klubbdagen til årets Øyafestival.
I vinter nådde bandet opp i hovedfinalen i den prestigetunge bandkonkurransen Deathmatch.

Bandet vil ikke bosette seg i en bestemt sjanger. De henter nemlig inspirasjon i alt fra Black Sabbath og Lady Gaga til de gamle Donkey Kong spillene.
Så pakker de dette inn i et mørkt og krispy lydbilde som senere presenteres i et energisk liveshow.
I løpet av de årene bandet har eksister, har de klart å opparbeide seg et solid liverykte og når du finner veien til en LLfinger konsert, vil du ikke angre.
Dansbart, mørkt og fengende!

Debut EP’en “…your jaw will follow” blir lansert på denne konserten på eget label med egetmekka design. Gled deg!
www.myspace.com/llfinger
www.youtube.com/llfinger


Forsøksgym:

Denne unge gjengen fant sammen våren 2007 og har siden den gang lagd musikk som får deg til å skrike ut både «Hell Yeah!» og «WTF?» om hverandre. Med påfallende forskjellige musikalske bakgrunner, både når det kommer til sjanger, instrumenter og erfaring, har de likevel klart å samle seg om et musikalsk utrykk med antydning til rød tråd. Om dette kommer av Noras heftige vokal og morbide tekster, Heidis jazzfunkskarockgitar og det passende tilnavnet ”Eurogirl”, Anes forkjærlighet for synthtunge 80-tallsballader og uskolerte gitarharving, Fredriks discohjerte og bærende bassganger, eller Ragnas juvenilt sjarmerende og stadig tightere trommeklasking, er omdiskutert innad i fanskaren. Det er trolig kombinasjonen av disse fem, og deres på grensen til barnslige entusiasme over å skape musikk, og – ikke minst – spille den for folk, som gjør utslaget. Dette resulterer i ekstatiske liveshow, der publikum har lite annet valg enn å la seg bli like revet med som bandet selv og kaste BHen opp på scenen! De har nylig funnet seg til rette i Grandma’s Funkyard, hvor de øver, leker og skriver.
www.myspace.com/forsoksgym