LODIN LEPP + HONK 2000 + FAFO-BAND smelter Gamla med Hot Rock & Soul

Billetter Kr.150 i døra fra KL.20.00                                             FACEBOOK-EVENT
Lodin-Lepp-wLODIN LEPP
Soulbandet Lodin Lepp speller på Gamla for 10. gang og holder arven fra Memphis i live.

Denne kvelden skal Gamla fylles av sjelfylte låter fra gamle Stax-stjerner som Sam & Dave og Otis Redding – men også fra legender som James Brown, Prince, Van Morrison og vår nye helt Bruno Mars. Lodin Lepp har øvd masse, og vi ønsker å invitere deg og dine venner på en herlig soulkveld. Det blir med et par andre veldig bra band også.

Lodin Lepp har holdt på i mer enn ti år, og har blitt eldre – men spiller bedre enn noen gang.
www.facebook.com/groups/97379560037/

HONK-2000-w
HONK 2000
Ta et generøst stykke Lou Reed- Bank det flat med solide deler Iggy Pop. Dryss litt Nick Drake over og la det stå i Velvet Underground ca 3.52 min.

Kan serveres med MC5 eller Pixies men forvent da en litt mere robust bouquet en f.eks Bob Dylan. -enjoy
www.facebook.com/HONK2000

Fafo-band-wFAFO BAND
Fafo-band har holdt på siden 1987. Det er den organisasjonen innenfor Fafo som har vart lengst, og de er ennå ikke blitt AS! Jens Grøgaard på brett og Dag Olberg er de to eneste som har vært med hele tiden. Totalt har 15 personer vært innom bandet. Den nåværende besetningen har vært stabil siden 1994.

For selv om det handler om rock’n’n roll lar bandmedlemmene seg ikke forføre av rockemytene: – Det er lite krangling, ingen store egoer med primadonnanykker, sier vokalist Sol Skinnarland.

«We’ve got soul!» – legger hun til med et smil, men litt rockemyter blir det likevel, for den andre vokalisten, Anne Britt Djuve, hevder at drivkraften for å spille er de to-tre halvliterne som kommer på bordet på nærmeste skjenkested etter øvingen.
www.facebook.com/fafoband