LODIN LEPP + HONK 2000 øser Gamla full av Hot Rock & Soul

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.20.00         FACEBOOK-EVENT
Lodin-Lepp
LODIN LEPP
Soulbandet Lodin Lepp speller på Gamla for 12. gang og holder arven fra Memphis i live med sjelfylte låter fra gamle Stax-stjerner som Sam & Dave og Otis Redding – men også fra legender som James Brown, Prince, Van Morrison og nye helter som Bruno Mars, så herved inviteres du og dine venner på en herlig soulkveld.

Lodin Lepp er et Oslobasert hobbyband som hadde sin fødsel i 1999. Bandet består i dag av 9 medlemmer og spiller stort sett eldre soul, men beveger seg også i grenseland mot klassisk rock. – Southern soul, Memphis soul og Stax-soul utgjør dog kjernen i repertoaret. Bandet spiller i lukkede lag, på julebord og lignende. Jevnlig har det også vært en åpen venners-venners konsert på Gamla 1-2 ganger i året siden 2004. Da har Lodin Lepp delt scenen med et eller fler andre band med lignende demografiske personalia.

Hvem var Lodin Lepp?
Lodin Lepp var en norsk lendmann som er særlig kjent for sin virksomhet som sendemann for kongen i siste halvdel av 1200-tallet. Tunis, Spania, Egypt, og Island var blant de stedene vi vet han besøkte i kongens tjeneste (og da det var dårlig med direktefly på den tiden var han nok innom noen andre kyststrøk på vei til disse destinasjonene også…).
www.facebook.com/groups/97379560037/

HONK-2000-w
HONK 2000
tar et generøst stykke Lou Reed og banker det flatt med solide deler Iggy Pop, før det marineres inn med Nick Drake og lar det ligge i Velvet Underground i ca 3.52 min. Serveres og med MC5 eller Pixies-saus, samt noe grønt av Bob Dylan. ENJOY!!
www.facebook.com/HONK2000