LOW LAY LOGIC + JAPEE & THE FUNK MAJORITY + TUBA TUBA = Super-Catchy Power-Pop Release-Party med festakulære Funk-gjester og Ballong-Pop fra planet feelgood….

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00 FACEBOOK-EVENT!
ALDERSGRENSE 18 ÅR!


«Low Lay Logic spiller supercatchy power-pop og er endelig klare med sin debut-EP som skal feires sammen med våre venner i Japee & the Funk Minority og Tuba Tuba denne fabuløse kvelden på Gamla!
Den forhåndslanserte singelen «I am the Doc» ble etter få dager en av de mest populære låtene på NRK Urørt! Dette blir en helaften uten like!»
www.myspace.com/lowlaylogic


«Helt siden Japee & the Funk Minority ble dannet høsten 2008, har de spilt seg inn i hundrevis – hvis ikke tusenvis – av musikkglade hjerter.
JFM har herjet på de fleste store musikkscener i Oslo-området og har opparbeidet seg et rykte for å alltid levere energifylte show som får de fleste til å danse.
Rå, klassisk, kraftig énakkordsbasert funk med rytmer som svinger, blir gitt et moderne preg, og resultatet er en type musikk som alle kan kjenne seg igjen i, uten at det blir uoriginalt.
I 2010 vant Japee & the Funk Minority Norgesfinalen av Emergenza-festivalen»
www.myspace.com/japeeandthefunkminority


«Fra og med første konsert, sommeren 2008, har Tuba Tuba vært å regne som outsidere i Oslo-bandjungelen. Det var med konfettiregn, ballonger, norske tekster og banners med ekstatiske hippiebudskap de tok scenen, og med publikum dansende på scenegulvet til vill perkusjon de forlot den. Titalls konserter senere er Tuba Tuba blitt et av de mest bookede og elskede ungdomsbandene i Oslo, med en solid fanbase.
Bandets vide spekter av inspirasjon gjenspeiles i musikken, men uten at de låter som et referanseverk av den grunn. Aldri så ”Spaced out” som Flaming Lips, ”neo-klassiske” som Sigur Ros, ”norske” som Delillos eller ”riktige og hippe” som Yeasayer.

Inspirasjonene spenner så vidt at de utvanner hverandre, og der dukker Tuba Tuba opp. Et band med disco, elektronika, bluegrass, folkemusikk og Brooklyn-vennlig polyrytmikk på samvittigheten.
Villige til å pushe ”Guilty Pleasure”-knappen, innta croonerrollen og lage julemusikk, så vel som å utforske uoppdaget terreng, post-rock og uttalige instrumenter.
www.myspace.com/tuba2ba
twitter.com/tubatba