LOW LAY LOGIC + THE DIRTY DOGS + BLUE BASEMENT – Indie, Brit & Prog-Pop fra både unge-nye-sultne jyplinger med jungeltelegrafen gående og mer erfarne slitere…

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00
Facebook-Event


Low Lay Logic fra Tåsen spiller supercatchy power-pop, oppå en grunnmur av storslagen rock. De serverer publikum en intens live-opplevelse, og har med over 100 konserten på samvittigheten fått rykte på seg for å levere en av de mest stødige live-opptrednene i den unge delen av Oslos musikkmiljø.

Høsten 2009 ble bandet invitert til å spille inn låta «Woody Allen» i Livingroom Studios. Låta ble en umiddelbar livesuksess og ble også spilt på Radio Nova. I sommer var Low Lay Logic i studio igjen for å spille inn «Behind the Sun», som vil være med på den kommende EP’en.

I tillegg til å få ferdig låtmaterialet til EP’en har bandet i løpet av høsten også lagt bak seg vellykkede gigs på Mono, Hulen i Bergen, Kroa i Bø, Sandefjord og i Tønsberg.»
www.myspace.com/lowlaylogic

Live på Sentrum Scene


The Dirtydogs har de siste årene vært godt synlige i rocke-Oslo med høy konsertaktivitet og stor promo-aktivitet. Oslo-gutta fra Sandefjord og deres svenske indiealibi spiller indierock rett fra hjertet.
Våren 2010 ga de ut sin første fullengder, «Bedtime For Jokers» på bandets eget plateselskap Some Might Say Records.
«Bedtime For Jokers» ble spilt inn med produsent og tekniker Fridtjof Nilsen (Span, Dog Almighty) i Tanken studio.
Det haglet med godord da plata kom. Første singelen, Pirate Love, ble listet på Radio Tango i flere måneder.

Furore i Harare skrev bl.a: «The Dirtydogs – Norges svar på Gaslight Anthem?
…Bare hør på låter som den episke åpningslåten «Sophia’s Broken» eller den joviale «Let´s Be Blind Together» så skjønner du at Sandefjord er det nærmeste du kommer New Jersey
en skive spekket med hits for oss som er amerikanske arbeiderklassekarer født i en norsk middelklassekropp
Livecity.no mente at Bedtime For Jokers var «det sterkeste og beste norske rockealbumet så langt i 2010

Men gutta hviler ikke på laurbærene, de er allerede i gang med en oppfølger som kommer våren 2011.
Denne gangen har de tatt noen steg mot poppen og laget mer dansbar musikk med fler elektroniske influenser, men fortsatt med rocken som grunnmur.
www.myspace.com/thedirtydogsrock
Live på Revårock i 2007


Blue Basement sprang ut fra Oslos unge rockemiljø i 2005, men det var spesielt etter at bassist og multiinstrumentalist Erlend Storsul Opdahl ble med, at bandet ble lagt mye merke til. Nå har de to studioalbum både fysisk og digitalt hos de største musikkdistributørene.

Melodisk jazz, pop og progressiv rock, krydret med spennende rytmer og ulike musikalske virkemidler gjør Blue Basement uten tvil til et rockeband, selv med en trommis med lang erfaring innen metall.
Blue Basement elsker å spille konserter, og er kjent for å gi kraftfulle konsertopplevelser. Det var også i konsertsammenheng at Thomas Wang Johansen inviterte dem til å spille inn en plate hos Urban Sound Studios på Grünerløkka, og hadde under innspillingen som mål å gjenskape energien fra scenen.
Tross at nevneverdige inspirasjonskilder er Jaga Jazzist, Frank Zappa, Red Hot Chili Peppers, The Doors, U2, The Beatles, Led Zeppelin og Franz Ferdinand, har ikke Blue Basement som mål å gjenskape lydbilder eller tonespråk fra sine forbilder.
www.myspace.com/therealbluebasement
Live Trikkehallen 2008