MADDER MORTEM – Norsk Progmetalls Flaggskip! + support av DR. FEEDBACK´s Køntrimetall

BILLETTER KR.150 I DØRA FRA KL.21.00
FACEBOOK-EVENT


Det er ikke noe urbant over Madder Mortem. Låtene er organiske og moldrike, akkurat som Hedmark, der bandet kommer fra. Musikken er gjennomvevd av svetten fra hardt arbeid og det galgenhumoristiske synet på livet hos folk som vet hvem de er og hvor de kommer fra. Madder Mortem er ømme, de er fryktinngytende, de er nesevise og dødsens alvorlige. De er groovy, de er melodiøse, de er durkdrevne og åpenhjertige, men hovedsaken er at de spiller musikk som er laget for musikkens skyld.

Bandet leverer et oppstemt og blytungt liveshow, med låtvalg som spenner fra det hardeste harde til dansbare rytmer, med en svipptur innom 50-tallssving. Hvis du er lei av å se band som er mer opptatt av å være musikkpolitisk korrekte enn å spille noe de virkelig mener, bør du ta en tur på Gamla 11. juni. Madder Mortem har blitt kritisert for å ha det altfor gøy på scenen – du er garantert å la deg rive med!

Madder Mortem startet opp i 1997, og ”Eight Ways” (2009) er bandets femte fullengder, siste utgivelse er videoen og EP-en ”Where Dream And Day Collide” (2010). De har gjort flere Europa-turneer, f.eks. med Opeth i 2003 og med Tristania i 2001, og festivaler som Brutal Assault i Tsjekkia, Popkomm Berlin i Tyskland, Yuletide Metal Meeting i Nord-Irland, Conmusic i Mexico, og norske festivaler som Inferno, Southern Discomfort og Quart. For tiden er bandet i gang med innspilling av neste album.
www.maddermortem.com

www.myspace.com/maddermortem
www.peaceville.com

Forespørsler:
mail@maddermortem.com

DR.FEEDBACK vil skyte fra hofta med fabuløs Køntri-Metal før og etter hovedbandet.
www.myspace.com/drfeedback