MAGIC BUS – Et Ekte Pop/Rock Band- Bokstavelig talt!

Magic Bus spiller både pop og rock, og det gjerne i samme låt.
For de som absolutt må sette musikk i bås, er det liten overvekt mot rock. Deretter blir det vanskeligere da rocken kan være inspirert av både Indie, Sydstat, Hardrock, Prog eller generell amerikansk rock. Popdelen er vel mer preget av… tja… pop kanskje? Det er ingen beregnende plan bak, men kun en generell musikkglede. Bandet har 3 gitarister som preger lydbildet, men det er like gjerne akustiske gitarer som elektriske.

magicbus1-wVokalisten må oppleves, da «trøkk» får en ny dimensjon. I tillegg til en ru og raspete stemme som kler godt det musikalske utrykket, vil engasjementet og innlevelse på scenen være en god karakteristikk. Tekstene er gode med tydelige utrykk, men også med flere dimensjoner. Magic Bus tar ofte utgangspunkt i teksten, hvor de bygger musikken rundt. Her er selvfølgelig de store tankene om livet, kjærligheten, død og krig som oftest dukker opp, men også de mer betraktende hverdagsopplevelsene er det eksempler på.

De 5 medlemmene består av utvandrede nordlendinger med en god porsjon selvironi og humor, med unntak av bakerst på «kjøkkenet» (trommer), der det sitter en Askerbøring som prøver å forstå banneordene!?

Magic Bus har spilt sammen siden 2005. De har en del faste spillejobber, blant annet Havnesfestivalen utenfor Tromsø. De har også vært i studio, noe som resulterte i 4 gode låter.
Det går rykter om en ny studiosession våren 2009, men i mellomtiden kan du klikke deg inn på nettsiden, kanskje du også liker det?
www.magicbus-theband.com