Nytt MAGIC CLUB OSLO-show ledet av tryllekongen DAVIDO + 10 av Norges fingerferdigste illusjonister.

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150- I DØRA FRA KL.19.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)
Magic Club OsloMagien fortsetter på Gamla!!! – Magic Club Oslo sesongåpnet med stor bravur for en knapp måned siden. Se hvor magisk denne kvelden ble her:

Torsdag 23. februar er Magic Club tilbake og byr på nye magikere både close-up ved bordene, og Stage Magic på scenen. Sikre deg billetter på forhånd – her blir det garantert trangt rundt bordene i salen, slik det ble sist.

Planlagte datoer vinteren/våren 2017: Torsdag 23. februar, torsdag 23. mars, torsdag 11. mai, torsdag 15. juni. MAGIC CLUB FACEBOOK

MAGIC CLUB – FAST KJØREPLAN:
KL.19.00: Dørene åpnes
KL.19.30: Magic Puzzle Time
KL.20.00: Closeup Magic Session
KL.21.00: Stage Magic Show

OBS! Dette er ikke et ”internt opplegg” for tryllekunstnere,
men åpent for alle! 
Aldersgrense 20 år – velkommen!

Magic Club Oslo er åpent for alle som elsker å la seg underholde av tryllekunstnere, magikere og illusjonister! Kremen av norske og utenlandske magikere varter opp med Closeup Magic og Stage Magic rett foran deg der du sitter og koser deg med noe godt i glasset med kompisene dine. Før underholdningen setter i gang fra kl. 20.00 kan du og vennene dine bryne hjernen med Magic Puzzles. All underholdningen innledes med våre sensuelle Burlesque-dansere. Magic Club er et unikt konsept som har fått mange fans de første årene det pågikk på The Crossroad Club. Nå fortsetter magien med Magic Club Oslo på Gamla utvalgte torsdager hver måned frem mot sommeren. OBS! Dette er ikke et ”internt opplegg” for tryllekunstnere, men åpent for alle! Aldersgrense 20 år – velkommen!

Medvirkende magikere på Magic Club Oslo, torsdag 23. februar 2016:
Walkaround-magikere (Walkaround Magic Session kl. 20.00-21.00):Ole Skellington er nærmest blitt fast inventar på Magic Club! For litt siden så du kanskje Ole trollbinde Davy Wathne på TV2. Ole er en magisk humør- og energibunt av de sjeldne, som tryller, tryller og …tryller. Når Ole setter i gang, er det bare å gi seg over. Ole rister hele tiden nye triks ut av ermet til alles store fornøyelse.
Og Oles magi skjer rett under nesa di!

Jon Øystein Flink. Rocka, lite selvhøytidelig forfatter og magiker. Ikke bare heter han flink, han ER også veldig flink. Han kommer til bordet der du sitter og vil vise dere rundt bordet noen sinnsykt bra kunster. Du kommer ikke til å skjønne bæret, men ikke bry deg om det, for det er meningen.


Håkon Tranøy
. Stillfaren privat, men når han er i gang med sine closeup-kunster, HØRER man tydelig hvor i lokalet hvor han er, på begeistringsrop og jubel fra de han demonstrerer sine magiske ferdigheter for. Håkon går fra bord til bord, tryller og tryller, -og tryller, kvelden lang, og koser deg. Og det gjør tilskuerne hans også, i høyeste grad!

Tom Henning Thorsen, Opprinnelig fra Flekkefjord, nå bosatt i Tønsberg. I stil og magi-filosofi Norges svar på den engelske superstar Dynamo. Tom Henning er grenseløs i sine effekter, så her kan du bare prepare for anything! Sinnssyke ferdigheter med en kortstokk mellom fingrene. Så du ham i Norske Talenter nylig? Dommerne bare måpte! Tom Henning Thorsen er mannen. Enjoy!
Se Tom Henning i Norske Talenter nylig (må ha TV2-sumo):

Eivind Løwig er ikke ute etter å brife med sine ferdigheter, men heller å ha det hyggelig sammen med publikum. Under `close-up` trylling er det ingen scene og avstand. Det skaper en positiv og intim fellesfølelse man ikke har i andre kunstutrykk. Derfor skal magien oppleves `live`. I Eivinds tilfelle er det ren fingerferdighet som skaper magien! Kom på Magic Club og opplev dette ‘live’!!! Mellom kl. 20 og 21 er han og de andre closeup-magikerne i aksjon!

Scene-magikere (Stage Magic kl. 21.00):

Jakob Ståhle tar turen fra Gøteborg til Gamla denne kvelden for å glede og forbløffe oss! Han har jobbet som magiker i 20 år, de siste 10 årene på heltid. I 2004 vant Jakob den internasjonale magi-konkurransen “Cosmopol Magic Tournament” med karakteren “Mr. Jacoby”. Finalen i konkurransen ble avgjort på Casino Cosmopol i Stockholm med en jury av både magikere og legpublikum. For oss på Magic Club Oslo legger Jakob Ståhle opp til et show der han mikser sine utrolige triks med med mye humor og publikumsdeltagelse. Bare han er verdt å komme for denne kvelden!

Aimane Zoudin er virkelig i vinden nå etter sin utrolige opptreden i Norske Talenter! Han begynte for alvor med magi som 17-åring, er 32 idag. Han har tidligere bemerket seg med en serie med Street Magic på Dagblad-TV, han har medvirket i et Ibsen-stykke på National, gjort et teatershow på Oslo Nye med Hip-hop-kollektivet og rapduoen Emire og Lillebror. Aimane uttrykker seg gjennom mange forskjellige kunstformer, samarbeider tett med andre kunstnere, jobber nå med en helaftensshow som har premiere i mars/april. En liten forsmak av dette vil du oppleve på Magic Club. Hans spesialitet er utrolige Mindfuck-effekter og du bare MÅ komme på Magic Club hvis du vil oppleve dette LIVE!

 Allan Hagen er sinnsykt flink med fingrene og skarp i hodet. Utstyrt kun med 52 spillkort kommer han til å demonstrere ferdigheter det har tatt nesten femten år å mestre, og når publikum blir involvert skjer det noe helt uforklarlig. Allan forsøker stadig å sette Norge på kartet, og tilbringer mye av året på reise i verden, hvor han møter og deler idéer med de beste av de beste i sitt felt. Allans spesialitet er å skape sterke magiske øyeblikk for et lite og intimt publikum. Hans kunst passer perfekt inn i Magic Clubs nye lokaler på Gamla!

Mikael Hedne. Så du ham i Norske Talenter? Dommerne visste ikke hva de skulle tro når psykologistudenten og illusjonisten Mikael Hedne (28) sjokkerte dem med korttriks etter korttriks. Skjønner du hvordan han gjorde det? Men skal du oppleve ham live er Magic Club stedet! I tillegg til å være medlem i The Academy of Magical Arts er Hedné en av få i Norge med noe så sjeldent som faktiske studiepoeng i magi. Hans spesialfelt er mentalisme og tankelesing, men han går heller ikke av veien for å forbløffe deg med fingerferdighet og close-up tryllerier. Han har nylig lansert sitt eget “Magi & Kaffe”- prosjekt med stor suksess i sin hjemby Bergen. Torsdag kveld kommer han til oss på Magic Club! Se Mikael Hedne i Norske Talenter for tre uker siden.

Jørund Fiskergård Werner. Har du tidligere vært på Magic Club, har du trolig opplevd Jørund på nært hold med closeup-magic: Mynter og andre små objekter forsvinner som dugg for solen og dukker opp like smooth. Denne gang stiller fingerferdige Jørund med utrolige manipulasjoner på scenen, det er bare å glede seg!

Magikerlegenden Davido er initiativtager og primus motor for Magic Club-prosjektet. Han holder fortsatt på for fullt med egne show ved siden av. På 80-tallet vant Davido tryllekunstnernes VM (FISM) to ganger, i hhv “Manipulasjon” eller fingerferdighet, og Scenemagi. www.davido.no/om-davido_169.html www.facebook.com/davidomagic/

All underholdning på Magic Club-arrangementene innledes med Burlesque-inspirert dans fra scenen.
www.facebook.com/magiccluboslo