MAGIC CLUB OSLO ledet av tryllekongen DAVIDO, sesongåpner med 10 av Norges fingerferdigste magikere.

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150- I DØRA FRA KL.19.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)
Magic Club OsloMagien er tilbake!!! – Magic Club Oslo sesongåpner på Gamla i Grensen 1, torsdag 26. januar. Alarmér venner og hold av kvelden!
www.facebook.com/magiccluboslo

Følg med på denne siden for oppdatering om artister og program.

Følgende torsdager vinteren/våren 2017 kan hukes av i kalenderen:
26. Januar + 23. Februar + 23. Mars + 20. April + 11. Mai + 15. Juni

MAGIC CLUB – FAST KJØREPLAN:
KL.19.00: Dørene åpnes
KL.19.30: Magic Puzzle Time
KL.20.00: Closeup Magic Session
KL.21.00: Stage Magic Show [youtube]https://youtu.be/bf9c5pY1NbQ[/youtube] Magic Club Oslo er åpent for alle som elsker å la seg underholde av tryllekunstnere, magikere og illusjonister!
Kremen av norske og utenlandske magikere varter opp med Closeup Magic og Stage Magic rett foran deg der du sitter og koser deg med noe godt i glasset med kompisene dine.

Før underholdningen setter i gang fra KL. 20.00 kan du og vennene dine bryne hjernen med Magic Puzzles.
Underholdning innledes med våre sensuelle Burlesque og showdansere.

Magic Club er et unikt konsept som har fått mange fans de første årene det pågikk på The Crossroad Club.
Nå fortsetter magien med Magic Club Oslo på Gamla utvalgte torsdager hver måned frem mot sommeren.

OBS! Dette er ikke et ”internt opplegg” for tryllekunstnere,
men åpent for alle! 
Aldersgrense 20 år – velkommen!

Davido-med-due-wMagic Club organiseres og ledes av DAVIDO, tidligere 2x FISM-Verdensmester i magi.
www.davido.no/om-davido_169.html www.facebook.com/davidomagic/

Medvirkende på sesongpremiéren på Magic Club Oslo, tors. 26. januar 2016:

Walkaround-magikere (Walkaround Magic Session kl. 20.00-21.00):

Fredrik Moe (Foto- Martin Litwicki (Kiryd)FREDRIK MOE,
23-åring fra Ski som sesongåpnet Norske Talenter med å sjarmere publikum og sjokkere dommerne med sine utrolige kortkunster? Fredrik kommer også til Sesongpremieren på Magic Club Oslo på Gamla, og da kan du og vennene dine oppleve like imponerende triks rett foran øynene deres!

Tom Henning ThorsenTOM HENNING THORSEN,
Opprinnelig fra Flekkefjord, nå bosatt i Tønsberg. I stil og magi-filosofi Norges svar på den engelske superstar Dynamo. Tom Henning er grenseløs i sine effekter, så her kan du bare prepare for anything! Sinnssyke ferdigheter med en kortstokk mellom fingrene. Tom Henning. Han med den hvite hatten. Enjoy!

Jørund F. WernerJØRUND FISKERGÅRD WERNER,
Allsidig kunstner som når han ikke tegner seriestriper dyrker sin store lidenskap: Closeup Magi. Mynter og andre små objekter forsvinner som dugg for solen og dukker opp like smooth. Det ser helst verst ut når han setter i gang, og magien skjer rett foran øynene dine. Tenker du å finne ut hvordan han får det til??? Glem det!!! Her er det bare å lene seg tilbake og nyte magien.

Eivind LøwigEIVIND LØWIG,
er ikke ute etter å brife med sine ferdigheter, men heller å ha det hyggelig sammen med publikum. Under `close-up` trylling er det ingen scene og avstand. Det skaper en positiv og intim fellesfølelse man ikke har i andre kunstutrykk. Derfor skal magien oppleves `live`. I Eivinds tilfelle er det ren fingerferdighet som skaper magien! Kom på Magic Club og opplev dette ‘live’!!! Mellom kl. 20 og 21 er han og de andre closeup-magikerne i aksjon!

Trylle-MettePopulære TRYLLE-METTE,
Mette Gundersen, en av få DAMER som tryller på heltid!
Når du har opplevd henne skjønner du hvorfor hun er så etterspurt og oppdragene står i kø. Mette er en spesielt hyggelig og likandes jente det er herlig å bli lurt av!

Kevin BuerKEVIN BUER,
22 år, har tross sin unge alder rukket å bli en rutinert magiker. Som junior-tryllekunstner vant han førsteprisen i juniortrylle-NM og fikk Tore Torells ærespris for mest underholdende trylle-akt.
Som skuespiller har han bl.a. medvirket i suksessforestillingen «Fuck My Life» på Det Norske Teateret hvor han også tryllet.
Kevin kommer til bordet der dere tar dere en øl på sesongpremiéren på Magic Club, og han byr dere meget sjarmerende magisk underholdning. Gled dere!

Petter HermansenPETTER HERMANSEN,
en av de nye up & coming, har drevet med close-up magi i 7 år. De siste årene har han spesialisert seg på kortmagi. Magien hans består av demonstrasjoner av ekstreme fingerferdigheter og uforklarlige mirakler. Petter kommer fra Ås i Akershus, og tar for tiden opp fag på Bjørknes når han ikke tryller.

Scene-magikere (Stage Magic kl. 21.00):

Magi-CurtyGUILHERME «MAGI»-CURTY
er tryllekunstneren som tok Norge med storm i 2015. Da gikk han helt frem til finalen i Norske Talenter og bare lille Angelina fikk flere stemmer. MagiCurty’s unike stil vil sjarmere og forbløffe både deg og dine venner. MagiCurty har studert trylling i over 20 år og begynte å opptre allerede da var han en 11 år gammel gutt på gatene i Rio de Janeiro, Brasil. Han er ikke bare en av Norges beste illusjonister, men også en «top-notch entertainer», og med sine mange års erfaring med opptredener i flere land vet han akkurat hva som skal til for å underholde sitt publikum. Torsdag 26. januar kan du selv oppleve Curty live på scenen på Gamla. Gled deg!

ChristianWedøyIllusjonisten CHRISTIAN WEDØY
har verken klaustrofobi, høydeskrekk eller vannskrekk. Han gjør spektakulære stunt i beste Houdini-stil som skaper stor blest og mediainteresse. Med base i Trondheim har han gjort utbryterstunt med å låses fast til kjettinger i bunnen av Pirbadet, eller å bli kastet ut i Nidelva iført håndjern. Han har kommet seg løs fra tvangstrøye hengende opp ned i brennende tau fra kran og han har frigjort sag fra kjettinger utendørs i minusgrader under isen. Christian tøyer grensene. Opplev ham på sesongpremiéren på Magic Club!

Davido-med-hender-wDAVIDO
er initiativtager og primus motor for Magic Club-prosjektet. Han holder fortsatt på for fullt med egne show ved siden av. På 80-tallet vant Davido tryllekunstnernes VM (FISM) to ganger, i hhv “Manipulasjon” eller fingerferdighet, og Scenemagi.
www.davido.no/om-davido_169.html www.facebook.com/davidomagic/

BurlesquedansereAll underholdning på Magic Club-arrangementene innledes med Burlesque-inspirert dans fra scenen.
www.facebook.com/magiccluboslo