MAGIC CLUB OSLO-SHOW (3) ledet av magikerboss DAVIDO m/ Norges beste trylletricksere og buktalere!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150- I DØRA FRA KL.19.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)
Magien fortsetter!!! – Neste Magic Club Oslo på Gamla i Grensen 1, inngang fra Møllergaten, torsdag 23. mars. Alarmér venner og sikre dere billetter. Forrige Magic Club, i februar, ble utsolgt og vi måtte dessverre avvise folk i døra. Det er ingen grunn til at det ikke skal bli like stort trøkk denne gangen – så løp og kjøp.

Følg med på denne siden for oppdatering om artister og program.

Datoer for resten av våren 2017: Torsdag 23. mars, torsdag 20. april, torsdag 11. mai, torsdag 15. juni. Huk av i kalenderen! MAGIC CLUB FACEBOOK

MAGIC CLUB – FAST KJØREPLAN:
KL.19.00: Dørene åpnes
KL.19.30: Magic Puzzle Time
KL.20.00: Closeup Magic Session
KL.21.00: Stage Magic Show

OBS! Dette er ikke et ”internt opplegg” for tryllekunstnere,
men åpent for alle! 
Aldersgrense 20 år – velkommen!

Magic Club Oslo er åpent for alle som elsker å la seg underholde av tryllekunstnere, magikere og illusjonister!
Kremen av norske og utenlandske magikere varter opp med Closeup Magic og Stage Magic rett foran deg der du sitter og koser deg med noe godt i glasset med kompisene dine. Før underholdningen setter i gang fra kl. 20.00 kan du og vennene dine bryne hjernen med Magic Puzzles. All underholdningen innledes med våre sensuelle Burlesque-dansere.

Magic Club er et unikt konsept som har fått mange fans de første årene det pågikk på The Crossroad Club. Nå fortsetter magien med Magic Club Oslo på Gamla utvalgte torsdager hver måned frem mot sommeren.


Magikerlegenden DAVIDO er initiativtager og primus motor for Magic Club-prosjektet. Han holder fortsatt på for fullt med egne show ved siden av. På 80-tallet vant Davido tryllekunstnernes VM (FISM) to ganger, i hhv “Manipulasjon” eller fingerferdighet, og Scenemagi. www.davido.no/om-davido_169.html www.facebook.com/davidomagic/

Med seg på scenen og i salen som bordtryllekunstnere har han denne gang med seg:

ERIK MOGENO
er en profilert komiker som kanskje er best kjent for sine buktalerferdigheter. Etter sin deltakelse i Norske Talenter, og over tusen forestillinger over hele Norge, er han nå klar for Magic Club. Du så kanskje denne taleføre unge mannen nylig i NRK’s “Hva feiler det deg?”.

Erik Mogeno kom til verden en novemberdag i 1992 og vokste opp på Notodden. Han fant fort ut at han ville drive med noe annet enn blues og råning. Erik er nå bosatt i Porsgrunn, og reiser ustanselig landet rundt med sine show.

CHRISTIAN WEDØY
illusjonist som verken har klaustrofobi, høydeskrekk eller vannskrekk. Han gjør spektakulære stunt i beste Houdini-stil som skaper stor blest og mediainteresse. Med base i Trondheim har han gjort utbryterstunt med å låses fast til kjettinger i bunnen av Pirbadet, eller å bli kastet ut i Nidelva iført håndjern. Han har kommet seg løs fra tvangstrøye hengende opp ned i brennende tau fra kran og han har frigjort seg fra kjettinger utendørs i minusgrader under isen. Christian er videre i Norske Talenter og skaper hver gang stor blest med sine opptredener . Opplev ham på ny på Magic Club – nå med et nytt illusjonsnummer du ikke har sett her før!

HÅVARD SAND
fra Drammen har i over 15 år reist rundt på små og store steder i hele Norge med sine show som er en blanding av stand-up, trylling og humor. Her er det ingen «glitrende kasser» eller «hvite kaniner». Til gjengjeld er det spektakulær trylling som krydres med vittige kommentarer og latterfulle øyeblikk .Han gjennomfører hvert år ca. 70 show på ulike events og festivaler.

Steinar Thelen:
Underholdende, forbløffende og interaktivt! Trylling på nært hold er en av Steinar Thelen sine spesialiteter, og oftest med en helt vanlig kortstokk. Målet er å underholde, forbløffe og gi publikum en magisk opplevelse de ikke finner andre steder.

Steinar bruker mye tid på trening, videreutvikling og regelmessige studier med noen av verdens beste magikere. Men ferdighetene er bare et middel og ikke et mål i seg selv. Fingerferdighet og humor kombineres med fokus på å inkludere publikum i forestillingen.

Ingen magi uten publikum, og derfor vet vi aldri helt hva som skal skje. Selv om Steinar muligens har en plan bak det hele. Eller har han det?

RUNE CARLSEN
er for tiden høyaktuell med “HÆ?!” i samtryll med Kevin Lunde på Cosmopolite. Rune besøker oss på Magic Club med utrolig Closeup Magic på internasjonalt topp-nivå. Rune har de siste årene mottatt internasjonale priser for sin magi – og her kan DU oppleve dette på nært hold ved det bordet du og vennene dine sitter. I lomma kommer han også til å ha med seg to gratisbilletter til “HÆ?!” som vi trekker ut denne kvelden – men da MÅ du komme på neste Magic Club – torsdag 23. mars!!!

DENIS STONE
kommer fra Dublin, men heldigvis for oss nordmenn kastet han for noen år siden øynene på en norsk, kvinnelig student. To barn senere pendler han i sin magiske karriere mellom Oslo og Dublin til stor glede for publikum. I følge sin mor er han rangert som Irlands beste magiker, og han presenterer sine triks på en humoristisk måte du garantert vil like. Denis startet å trylle da han var 8 år, og nå.. har han lært seg enda flere kule triks… Kom på neste Magic Club, så får du se!

PETTER HERMANSEN
har drevet med close-up magi i 7 år og har de siste årene spesialisert seg på kortmagi. Magien hans består av demonstrasjoner av ekstreme fingerferdigheter og uforklarlige mirakler. Petter kommer fra Ås i Akerhus og viste sine ferdigheter på sesongpremiéren i januar. Han ville veldig gjerne tilbake igjen og vise flere kunster! Så her kommer han igjen!

JOUVAL SOMER,
en ung elegant gutt fra Nesodden med smud behandling av kortene. «Kort» fortalt om hans medlemsskap i Magiske Cirkel så hadde han akkurat startet å trylle og så etter noen å lære fra. Han kom over Magiske Cirkels hjemmesider på nettet. Dagen etter var han medlem og ble fort en del av tryllemiljøet. Jouval lærer det meste fra online lectures, bøker, andre skrifter og enkeltpersoner. Stil og eleganse; Jouval Somer!

SUNE ALEXANDERSEN NARUD
er en som gjør det samme rælet som alle de andre, bare med mer gjennomtenkte vitser da det å være trebarnsfar betyr mye hjemmesitting på kveldstid… Sune presenterer closeup magic blandet med humor. Han tryller med kort, konvolutter, penner, strikker, flammer, baller og alle slags små objekter rett foran nesa di. Gjør deg forberedt på å se noe du ikke har sett før! Og som egentlig er komplett umulig! Egentlig…


All underholdning på Magic Club-arrangementene innledes med Burlesque-inspirert dans fra scenen.