MAGIC CLUB OSLO-SHOW (5) ledet av tryllesjef DAVIDO og Norges beste magikere!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150- I DØRA FRA KL.19.00         FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150,-    (inkl.Kr.20 bill.avg.)Magien fortsetter!!! –
Magic Club Oslo er et nytt, enestående, sosialt underholdningstilbud i utelivs-Oslo. Neste Magic Club Oslo på Gamla i Grensen 1, inngang fra Møllergaten, er torsdag 11. mai. Alarmér venner og sikre dere billetter. Magic Club er nå fullt hver gang – løp og kjøp!

Følg med på denne siden for oppdatering om artister og program.

Et lite videoresymé fra forrige Magic Club ser du her.

Nå er det bare to ganger igjen før sommeren: Torsdag 11. Mai og torsdag 15. juni. Huk av i kalenderen! MAGIC CLUB FACEBOOK

MAGIC CLUB – FAST KJØREPLAN:
KL.19.00: Dørene åpnes
KL.19.30: Magic Puzzle Time
KL.20.00: Closeup Magic Session
KL.21.00: Stage Magic Show

Magic Club Oslo er åpent for alle som elsker å la seg underholde av tryllekunstnere, magikere og illusjonister!
Kremen av norske og utenlandske magikere varter opp med Closeup Magic og Stage Magic rett foran deg der du sitter og koser deg med noe godt i glasset med kompisene dine.

Før underholdningen setter i gang fra kl. 20.00 kan du og vennene dine bryne hjernen med Magic Puzzles. All underholdningen innledes med våre sensuelle Burlesque-dansere.

Magic Club er et unikt konsept som har fått mange fans de første årene det pågikk på The Crossroad Club. Nå fortsetter magien med Magic Club Oslo på Gamla utvalgte torsdager hver måned frem mot sommeren.

OBS! Dette er ikke et ”internt opplegg” for tryllekunstnere, men åpent for alle!  Aldersgrense 20 år – velkommen!

Magic Club organiseres og ledes av tryllekongen Davido, tidligere 2x FISM-Verdensmester i magi.

Alle show på Magic Club innledes med Burlesque-inspirert dans fremført av medlemmer av showdansgruppen Radix!

KL.20.00 presenterer Davido Closeup Magic Session med magikere som underholder dere ved bordene.

KL.21.00 trekkes underholdningen opp til scenen og Davido leder Stage Magic Show.

Disse toppklasse magikere fra inn- og utland kan du oppleve denne kvelden:

Fritz Alkemade er på mange måter ”Hollands Davido”. Han driver ”Amsterdam Magic Club” og er ellers en av Hollands mest profilerte og premierte magikere. Rutinert, jovial og sinnsykt dyktig – alene han er god nok grunn til at dere MÅ ta dere turen til Magic Club denne kvelden!

Sjekk på denne videoen, han har kontroll på kortstokken!

Isidor Olsbjørk er ikke fylt 20, men er allerede en av Sveriges fremste fingerferdighetskunstnere – spesielt med mynter. I tillegg til å være en mye engasjert magiker er Isidor også standup-komiker. Han opptrer ofte på klubbene i Gøteborg og driver sin egen standup-klubb “Pandora”.

Sjekk på videoen hva han gjør bl.a. med en mynt. Dette kan du oppleve LIVE på kloss hold på Magic Club på Gamla 11. mai!

Samuel Varg kaller seg “edutainer”. Han kombinerer underholdning med faglig innhold som har blitt fremført over hele Sverige. Samuel har vært Sveriges eneste statlig lønnede magiker og akkurat nå utvikler han et brettspill der spillerne kjrmper om å bli lærlinger hos den store mestertrollmannen. På scenen foretrekker han å fremføre “storytelling magic” – inspirert av både myter og virkelige historier.

Samuel er en utrolig dyktig magiker, og det er bare å glede seg!

Jan Crosby, en levende legende i det norske magikermiljøet! Etter å ha lagt opp som den mest premierte senior tryllekunstner i Norge gjennom tidene, begynte han å utnytte sin hjernekapasitet til noe vi kaller for mentalisme.

Nå arbeider Jan med et større prosjekt, nemlig hvordan han skal klare å forutse å unngå å bli hengt i tre av fire galger!
I tillegg bryter han seg ut av håndjern, kjetting og fem hengelåser, hengende i ei kran etter bena i et brennende tau opptil 50 meter opp i luften!

På Magic Club denne gang vil han utføre et nytt stunt, ikke livstruende riktignok, men likevel skadelig for livet hvis noe går galt!

Rune Carlsen besøker oss på Magic Club med utrolig Closeup Magic på internasjonalt topp-nivå. Rune har de siste årene mottatt internasjonale priser for sin magi – og her kan DU oppleve dette på nært hold ved det bordet du og vennene dine sitter. Opplev Rune på neste Magic Club – torsdag 11. mai!!!

Kris Kon. Optisk illusjonist. En av få som kombinerer kontaktsjonglering og magi. Med teknikker fra både sjongleringen og magiens verden, skaper han fortryllende og visuelle øyeblikk. Dette er magisk, sjarmerende, vakkert og med en liten dose humor. Kris har opptrådt på både små og store scener. Over hele Norge og internasjonalt. Uansett om du har sett dette før, har du garantert ikke sett det på denne måten.

Jon Øystein Flink. Rocka, lite selvhøytidelig forfatter og magiker. Ikke bare heter han flink, han ER også veldig flink. Han kommer til bordet der du sitter og vil vise dere rundt bordet noen sinnsykt bra kunster. Du kommer ikke til å skjønne bæret, men ikke bry deg om det, for det er meningen.

Davido er initiativtager og primus motor for Magic Club-prosjektet. Han holder fortsatt på for fullt med egne show ved siden av. Davido er eneste tryllekunstner i historien som har vunnet trylle-VM (FISM) i to forkjellige klasser. I 1982 vant han “Manipulasjon” i Lausanne og i 1985 “General Magic” i Madrid.
WEB FACEBOOK