MALVINA BAND´s Blues, Rock og Soul-party møter FASTERESTHER´s fandeivoldske Bygde-Punk

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150,- I DØRA FRA KL.20.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150 (inkl. Kr.20 billettavgift)

MALVINA BAND

…er først og fremst Wenche Malvina Wisløff på sang og piano, samt broren Svein Wisløff på gitar. Aksel Skretting spiller bass, mens Malvina har med seg Øystein Jevanord på trommer. I tillegg er Henrik Mosnes med på orgel.

Inspirasjonskildene er mange. Og fra å være et tilnærmet rendyrket bluesband, er musikken nå i større grad utvidet til å omfatte også andre uttrykksformer,- dog uten å miste røttene tuftet på blues, rock og soul.

Repertoaret består i større og større grad av eget materiell. Albumet «A little while» er nylig utgitt, og er tilgjengelig på alle strømmetjenestene.
Malvina har vært å høre på radio, blant annet både i NRK p2 og p1, der flere av låtene fra albumet har blitt presentert.

Wenche Malvina fremstår som en meget habil låtskriver, og leverer både smektende ballader og up-tempo låter av høy kvalitet, – noe publikum vet å sette pris på – ikke minst live!

Malvina Band, med ulik besetning, har lang erfaring fra Oslos klubbscener og andre spillsteder rundt i Sør-Norge. Wenche Malvina er en særegen og erfaren vokalist med feeling – blandet med stor og ekte nærhet til sjangeren.
FACEBOOK

FASTERESTHER
er en fønvind av varm rockesjarm med lekne riff og luftig lyrikk, ispedd kjølige trekk av fandenivoldsk bygdepunk og urnorsk høystemt kauking fra fjelltopp til svette ølbuler.
Levert med lav disiplin, høy puls og middels, men overivrig presisjon.
FACEBOOK

Gitar/Vokal: Roy Skavhaug
Bass: Espen Freng
Gitar: Terje Eckhoff
Trommer: Klaus Kristensen