Garage-Rock, Hillbilly-Hålligång & Rockabilly-Party m/ MASTERPIECE OF CAKE + BIG TRUCK + SHOTGUN WHALERS

MASTERPIECE OF CAKE
Masterpiece-Of-Cake-w
Ikke lenge siden fikk store deler av Norge smake på Holmestrands store rasseri. De fire riddere som bar med seg illsint retrorock. I store og små byer, steder og hus ble folk fuzzinert.

Og nå har de returnert. Litt eldre,  og mer sinna! I høyangs kjeler har de kokt opp en rett god dansemusikk. Kinks-katten og beatles-billa med chilli i ræva og rett inn i en bølge av skrangel og klang. Men ballansen er god og surfbrettet kruser gjennom herlige melodier og ungdommelig pågangsmot i som får en hver til å bevege på seg. Hissig garagepønk med «good time garanti!»
www.myspace.com/masterpieceofcake
www.youtube.com/watch?v=Gqvpj4SirQA

BIG TRUCK
bebe-schoenfeldt-wNorges Hillbilly-scene regjeres av en Gud,- nemlig Bebe Schoenfeldt og hans Hillbilly-kaos Big Truck som stadig kjører av veien.
Sjåføren er selve prototypen på en sidrompa strå/skrå-spyttende, bomullsplukkende, Cowboy-jodlende prærie-villmann
med nok hestekrefter mellom beina til å snu opp/ned på alt du trodde du visste om Cuntri!!

big-truck-wIlag med sitt beat tornadoerske heste-jazzlag utøves lasso-pop & spillerockglede i stupet mellom total sinnslidelse og virkelighet.
– Alternativ køntri…..? -YEAH RIGHT!!!!!
www.myspace.com/thebigtruck
www.youtube.com/watch?v=lRanE5ygE1g&feature=related

SHOTGUN WHALERS
shotgun-whalers-cd-w1Shotgun Whalers har siden oppstarten i 2007 vært et av Norges flittigste turne’ band. Med over 100 spillejobber i året og mye reising til Europa har de funnet sin egen stil og blander rockabilly, rythm and blues, country og rock and roll i en salig blanding…

Shotgun-Whalers-wDisse gutta er ikke så opptatt av gimmics, men har et intenst forhold til amrikansk musikk fra 50 tallet… I løpet av sommeren kommer også ny skive med 11 orginale låter. Skivaer spilt inn live på det lokale teateret i Holmestrand og gis ut på Flipside Records i Oslo!

Shotgun Whalers består av:

– Robert Skoglund -Trommer
– Hallvard Erikssen -Gitar
– Oddvard Stensrud -Bass
– Simen S Andreassen -Vokal

Er du ute etter en svett og svingende opplevelse gå å se disse gutta live!!
www.myspace.com/shotgunwhalers

Shotgun Whalers på YouTube
rosa-w