MHOO: Fjor-årets by:Larm-vinner og «1000-årets beste norske Roots-debut» (Dagbladet Feb 2010) PS! KUN 18 ÅRS ALDERSGRENSE

BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00 – IKKE FORSALG!
PS! KUN 18 ÅRS ALDERSGRENSE PÅ DENNE KONSERTEN
FACEBOOK-EVENT


Igjen høstet Mhoo superlativene inn på sin side på Bylarm sist helg da de gjorde en showcase i Suita på Royal Christiania.

På fjorårets ByLarm ble de oppdaget for alvor og det siste året har omtrent forløpt seg som en dans på roser for denne unge talentfulle kvartetten fra Vestfold.

Med Roots-Country og Folk-musikk stemninger a la dens oppfinnere i 20-tallets Carter Family via Johnny Cash, blandet med latino-inspirasjoner som Manu Chao og ørken-country og mexicana-sound som Calexico har Mhoo sjarmert folket med deilig musikk.

Ja selv Dagbladet lot seg sjarmere så langt ned i buksene at de reiset opp 6´eren og kallte bandet «1000-årets norske Roots-debut» etter deres konsert på fjorårets ByLarm.

Hva de fikk i vannet på musikklinja i Larvik må ha vært mer enn de beste mineralene Farris kan oppdrive tror vi og gleder oss til å både se og høre flerstemte vokalharmonier i møte med ståbass, gitar, trompet, kazoo, skjeer, munnspill.
www.myspace.com/mhoomusic