MOILLROCK + TRENDSETTARKLUBBEN tilbake på Gamla etter fjorårets festkonsert

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK EVENT
Moillrock-w
MOILLROCK
I 2013 meldte det Oslo-bosatte Honningsvåg-bandet Moillrock, seg på den verdensomfattende Emergenza-Festivalen, konkurransen for nye, ”upcoming” bands, som har vært arrangert årlig i Oslo siden 2006. Her spilte de seg seirende ut fra innledende runde, semifinale og til og med selveste oslofinalen. Det betyr at de etter sin opptreden på Rockefeller ble kåret til OSLOS BESTE NYE BAND 2013, i en konkurranse med 49 deltakende band.

Honningsvåg-bandet ble etablert i 2007 og ga ut sin første CD ”Evighetens Timeglass” i 2010. Siden den gang har de sluppet to EPer (“Tåregass” 2011 og “Skjulte Beskjeda…” 2012), og albumet “Storm” i 2013. Alle utgivelsene har fått strålende kritikker, og Moillrock viser god progresjon i det de gjør. Dette gjenspeiles både i utgivelsene og på scenen.

I dag består bandet av Frida Lydia Waits (Vokal), Simen L. Fosse (gitar/vokal), Rikart L. Jensen (gitar), Jens Petter Nordang (bass) og Simon Stenvoll Pedersen (trommer). Moillrock er kjent for sine energiske live-opptredener med en masse liv og svette i tillegg til bunnsolid musikk. Det gjør at en konsert med bandet oppleves som mye mer enn bare god musikk!

Bandet gjorde sin første konsert på Gamla ifjor også da sammen med Trendettarklubben og skapte stor stemning for et publikum som kastet seg lett med i bandets rocka rytmer.
www.facebook.com/Moillrock

TrendsettarklubbenTRENDSETTARKLUBBEN (fra Vadsø)
er tre gutter som kommer med melodier som røsker deg opp fra sofaen og tekster som på en vannvittig morsom måte tar opp tema som engasjerer. Låter som handler om Fritzels kjeller, prostitusjonsdebatten, og “hvordan få seg dame” er noe alle kan kjenne seg igjen i?

Gutta spiller fengende og energisk rock, og med en frontfigur som spiller gitar som Jokke, ser ut som en snillgutt og synger på kav østlandsk. En rytmeseksjon som er tightere enn selv Thor Hushovd sin sykkelshorts, er resultater god norsk rock du kan danse med til!

Bandet slapp sin første EP, “Trendsettarklubben – del en”, 5.juli 2013, til knallgod respons. Ikke nok med det, men neste EP, “Trendsettarklubben del to” ble sluppet 26.juni i år. Skiva inneholder blandt annet hitlåta “Nummer to”, og denne utgivelsen har tatt bandet til nye høyder. Trendsettarklubben har de siste årene hatt tilholdssted i Oslo, og spilt konserter med blant andre Datarock og Black Debbath.
www.facebook.com/Trendsettarklubben