HALLOWEEN ROCK`N`ROLL PARTY m/ DJ FRANKENSTEINAR + The-Dead-Alive-A-Billy-Sound Of MONOLAKE…… NB! INGEN DRESSCODE ELLER KOSTYME-TVANG, men halvpris i døra til de med + prisutdeling for beste kostyme…

Billetter i døra fra KL.22.00: Kr.100 uten eller Kr.50,-med kostyme – Ikke Forsalg!

Helgen 29-31 okt går Norge av skaftet for denne skremmende festlige tradisjonen vi har importert fra amrikkanera i junaiten, og da de kun har Halloween på 31 okt hvert år så greier vi på Gamla ikke å vente, men tjuvstarter fre 29 okt da vi hos oss, som alle nå vet har spøkelser året rundt…..- Joda, vi har alltid hatt stor forståelse for hva de gikk gjennom i Ghostbusters (Trailer 1984) – MOAAA-HA-HA-HA-HAAAH….

…..-Ja det er faktisk helt sant og da er jo Halloween en perfekt anledning til å ta seg en skål og fest med sine spøkelser….- de har jo nå spøkt så lenge med oss at vi satser på at de selv tåler en spøk, tar hevn og spøker litt med dem også….MOAAA-HA-HA-HA-HAAAAAAAAH!!

Selveste DJ FRANKENSTEINAR vil krydre denne seansen med bl.a. de festligste tonene Rock´n´Roll har oppfunnet, – nemlig 50-tallets swingende og 60-tallets twista, tegneserieaktige og sterke humor, horror og monster-sound fra en tid hvor alle dens primitvt festlige lydeffekter omtrent ble laget på kjøkkenbords-laboriatoriet og ikke på en døll kjedelig, upersonlig og perfekt synth-box.
Klassikeren «Ghostbusters» , horror-influerte band som f.eks. Misfits, Cramps ,sjangeren Psychobilly og mange andre Horror-klassikere vil og bli fryktelig godt tatt vare på denne kvelden.
Ikke minst vil på slaget midnatt, mørkemennene MONOLAKE´s dødelig effektive rompe og knokkelristende Rockabilly, stige opp av kistene.
Gamla vil og denne kvelden være besatt av en del special effects og omgjort til et festlig uhyggelig sted være…..MOAAA-HA-HA-HA-HAAAAAAAAH!!

Vi skal altså på med finstasen og la skjellettene komme ut av skapet igjen på denne natt hvor Bloody Mary, Garlic Shots og Kristenmannsblod endelig kommer til sin fulle rett!
Vi brygger og på en særdels okkulørte drinker oppkalt etter våre stammefrender fra skrekkfilmenes verden, samt viser gamle Frankenstein, Dracula og andre monster-filmer i baren.
Til tross for skummel drekke og bitende god stemning vi påminne dere «wanna-be vampyrer» om at det er ingen kostyme-tvang på Gamla denne natten, men vi vil gi de som velger å ta på seg finstasen halv pris i døra og kåre noen vinnere for beste kostyme.

De fleste av dere trenger jo ikke å kle dere ut uansett ØH-HØ-HØ-HØ-HØ-HØ-HØ-HØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØH, men skulle det være noen skjellett som alikevel kunne tenke seg å ramle ut av skapet, så skal vi ønske alle spøkelser, hekser, gravrøvere, zombies, mummies, heksedoktorer, hodejegere, vampyrer, flaggermus, varulver velkommen, ja kort og godt alle små og store monstere som noen tror bare finnes i gamle skrekk-filmer, til å spøke fram  masker, sminke, likskjorter, hoggtenner, Piasava-koster, Frankenstein-parykker og alskens andre kledelige stygge klær for en fabuløs og dødskul Halloween-fest.

Her er noen uhyggelige hits dere kan øve dansetrinn inn i lika deres til vi møtes i årets beste live horror-movie…-eh…party, mener vi….

– «Graveyard Rock»
– «Monster Holiday»
«I’m a Wolfman»

– «Monster Mash»
– » I Was A Teenage Monster»

PS! De 6,66 beste kostymene får hver sin premie-CD med DJ Frankensteinars håndplukkede Halloween hits.

Vel møtt til både Tricks & Treats…..!!!