MY MISSPENT YOUTH + POLYFRENETICS leverer slagkraftig Indie-Rock og Hard Pønk

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENTMy-Mispent-Youth-wMY MISSPENT YOUTH
er et hardtslående rockeband i alternativ/indiesjangeren, med støyende gitarer og kvinnelig vokalist.

Bandet utga i 2012 albumet ”Colours Gone Cold” som bl.a. annet fikk terningskast 5 i to så totalt forskjellige publikasjoner som Scream Magazine og BA (Bergensavisen). Albumet fikk også gode anmeldelser i Storbritannia, noe som har ført til at de skal på en miniturne til Skottland i oktober. Bandet har også blitt hyppig spilt på diverse internettradioer verden rundt.

«Colours Gone Cold»:
Fem fødsler, fem giftermål og et dødsfall i nær familie var noe av det som gjorde at innspillingsprosessen nesten tok fire år. Til gjengjeld ga disse livets store begivenheter, på godt og vondt, næring til det materialet som ble presentert. Det handler om valgene vi tar, mennesker som kommer inn i livene våre, og mennesker som dessverre forsvinner for alltid. Siste låt, Materfamilias, skrevet av bandets bassist, er et svært personlig bidrag, som ble til på morens dødsleie og er dedisert hennes minne.

Bakgrunnsinfo:
Bandet ble startet i 2005, av erfarne musikere fra bl.a. Twigs, Paynbird, Spring Jester og Side Effects. Bandet ga ut ep’en ”Six Point Eight” i 2006 og medvirket på samle-cd’en Bergen Rock City Vol 2, som ble utgitt på det norsk/kinesiske plateselskapet October Party Records i 2006. Cd’en ble trykket i 10 000 eksemplarer og distribuert i Kina. My Misspent Youth har vært på NRK Urørt anbefaler.
www.facebook.com/mymisspentyouth

The-Polyfrenetics-wPOLYFRENETICS
har sitt opphav i et stinkende kjellerhull på Oslos østkant og pustet inn de første muggsoppsporene en gang i 2008. Siden den gang har bandet vært oppløst flere ganger og medlemmene har vært i dyptgående konflikter med hverandre og verden rundt seg.

Bandet har nå blitt tvunget frem i dagslys for å finne en ny skyttergrav for sin selvpåførte indre krigføring. Generell misantropi, psykisk vold, og skepsis til alt og alle har gjort dette bandet til en foreløpig ukjent sykdom i Oslos underliv. Bandets usunne holdninger, manglende empati og fullstendige fravær av ambisjoner har gjort det tilnærmet umulig for noe publikum å få oppleve dette beistet av tung og hard pønkrock som fortsatt sliter med en mørk fortid innen progrocken.

Dette er dessverre i ferd med å endre seg og Polyfrenetics legger i disse dager ut på en omfattende turne: High Gain, Low Expectations Tour 2013, One Night Only. Dette vil du definitivt IKKE gå glipp av, for dette kommer til å bli helt rått!

Polyfrenetics består av tidligere/nåværende medlemmer fra band som King Midas, Lasso, Sangioveze, Cosmic Mojo, Kalashnikov, Swami Coco and the Maximum Meetha Orchestra, Disco Deathsquad, The Few, Zodiac Retrowired Spinmachine, Poorva Express og Mad Above.
www.facebook.com/Polyfrenetics