Indie-generalene NAPOO + Ska & Reggae-orgien OLAFLY + Shoegazerne SCREAMING END

BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00 – IKKE FORSALG!
FACEBOOK-EVENT


NAPOO

Napoo spiller indie, i den grad noe sånt finnes, og har blitt beskrevet som både tordenpop og skranglefant. Den selvtitulerte debutskiva kom ut i 2010 på Positive Creep Records og har fått gode tilbakemeldinger. Etter lange tider i studio er nå kvintetten klare til å gi publikum liveversjoner fra debutskiva og smakebiter på neste album som kommer høsten 2011.

“Som en litt hengslet karakter iført snåle retroklær og potteklipp, spankulerer låtene rundt i en barnslig og fargerik voksenverden hvor melankolien aldri er langt unna.
Det er noe fandenivoldsk over attityden som pirrer – tilsynelatende uanfektet av konvensjoner”
– musiq.no

”Vit hva du gjør i detalj, men ikke la det syns”
– ballade.no
www.myspace.com/napoo
www.facebook.com/#!/pages/napoo/122361824449955


OLAFLY

er kanskje det eneste bandet i Norge som spiller en livlig blanding av reggae, funk, rock, skapunk og balkanpunk.
Det er vanskelig å ensidig sammenligne Olafly med andre band, men de har elementer ved seg som minner om blant andre Toots & The Maytals, Kultiration, Hoppalong Knut og Red Hot Chili Peppers.
Bandet består av medlemmer fra andre tidligere og eksisterende prosjekter som Psalm, Fork, Offpist, Amnestiet, Sunday Button Project og Yaggahoys.
Bandet var en stund blant de tre mest hørte artistene innenfor reggaesjangeren på NRK Urørt, og sprengte kapasiteten til Verkstedet i Oslo på sin første konsert med nåværende besetning da de het Norsk Rock, i juni 2009.

Etter konserten på U1 10 i september samme år skrev Universitas sin anmelder blant annet at ”…dette skal vise seg å bli en real musikk-orgie der Sentral-Europa møter Jamaica i en heftig blanding av avslappende reggae-rytmer og mellom-europeisk folk, levende lys og norske tekster…” og at ”…dette er musikk for folket, uavhengig av musikalsk overbevisning.” I tillegg til dette hevdet anmelderen at ”stemningen er over gjennomsnittet bra når Olafly annonserer dødsannonsen til sjangermessige begrensninger, og figurerer som en Håkan Hellström blant masseproduksjonen av indierock-band…”

Bandets første album er planlagt å slippes i løpet av våren 2011.
www.myspace.com/olafly
www.facebook.com/#!/Olafly


SCREAMING END

«Lørdag 19. mars står Screaming End på scenen på Gamla. Bandet er gjerne omtalt som humørløse, stillestående (veldig opptatt av skoene sine), og uten noen som helst form for sjangermessig fokus.
Dette til tross. Bandet har spilt minneverdige konserter på blant annet Mono, Garage og John Dee. Og nå står altså Gamla for tur.»
Bandet har gitt ut Ep`n «On Activation», og jobber nå med nye langsomme hits.
www.myspace.com/screamingendmyspace
www.facebook.com/#!/pages/The-Screaming-End/152285116739