NOVEMBER-FEST m/ Bob Haley + Marius Kristiansen + The Evidence + The Meyer + Bob & Stanley/Driv is

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT

Novemberfest blir for første gang arrangert på Gamla 17/11-2012.
Hele tanken med denne kvelden er å lyse opp en ellers mørk november tilværelse og samle nye og kjente fjes til en uforglemmelig aften med hele fem band for 100 lappen!

Kvelden åpnes med Grand Cafe akustisk der Christer Krogh spiller noen låter.
Yngve Hustad Reite vil være konfransier og guide oss igjennom natten.
Det vil også være gratis pølser og giveaways til de som er tidligst ute, når dørene åpner 21.00

November fest har satt sammen artister fra sjangerene americana/country. Vi har også klassisk rock på programmet, og mot slutten av natten avsluttes det hele med Indie pop/elektronica.

Artistene har en felles nevner, og det er Bob Haley. I samtlige band finner vi et Haley medlem.
BOB HALEY

har gitt ut to album og en EP siden starten i 2005. ”Bedroom belongings” i 2006, ”Let it Last” i 2008, og det siste albumet frem til nå ”Catch the music” I 2010.

Bob Haley har fått mye fin omtale for sine utgivelser og vært live på både P1 og P3 og en rekke lokal radioer igjennom tiden. Både Epn “Bedroom Belongings” fra 2006 og albumet “Let it Last “ mottok gode omtaler i norsk musikkpresse

«Bob Haley spiller varm, gitarbasert countryrock, Delikat musikk, som innvarsler varmere dager, skapt som den er for sollyse bilturer i det norske sommerlandet.»
– Fredrik Wandrup, Dagbladet

www.bobhaley.no
www.facebook.com/pages/Bob-Haley/70138846523?v=info

THE MEYER
er en trio med trommer, gitar og baritongitar. Bassen har blitt kasta på dør til fordel for sin undervurderte lillebror. Gitaristene som tidligere spilte i Igelkott har fått med seg trommisen fra Nude Pube Banglers og Bob Haley.
Sånt blir det rock av. Medlemmene startet samarbeidet høsten 2011, og bandet så dagens lys med sin debutkonsert på Last Train våren 2012.
Bandet presenterer seg selv med to låter; Listen Up og Going Places som finnes på Spotify, Wimp og Itunes. Spilt inn, mikset og mastret av Rune Elli i hans studio i Lodalen, Oslo, årsskifte 2011/2012.
www.facebook.com/TheMeyerface?ref=ts&fref=ts

MARIUS KRISTIANSEN
har lenge vært en viktig bakmann I musikk-norge. Som gitarist med deLillos-bassist Lars Fr. Beckstrøm og Beckstrøm Kvartett, americana-bandet Bob Haley, og nå med det nyoppstartede og spennende prosjektet The Humble Servants der flere norske profilerte musikere har gått sammen og dannet en ny norsk ”supergruppe”.
Som produsent i Sparkle Sound Studios har han vært med på å forme mange av Oslos band og artister, samt deltatt på mange forskjellige innspillinger de senere årene.
www.facebook.com/mariuskristiansenmusic

BOB&STANLEY
er et elektronika prosjekt med en god porsjon pop. Låtene er skrevet av både Tobias Bøksle og Ronny Stenberg. De byr på varme dansbare beats og melodiøse vokaler. Instrumenteringen er variert der de bruker akustiske gitarer som blander seg godt med rytmene og alt annet som er bakt sammen i det elektroniske lydbildet. Det er som en pop fontene der det strømmer god musikk ut i alle former og farger, beats og vokaler er frem tredene og det skaper et helt unikt sound. De er også kjente for å fremføre noen av tidenes største pop hits der Bob & Stanley gjør sangene til sine egne.
Kort sagt er Bob & Stanley tidløst, dansbart og fargerikt.
www.nrk.no/urort/Artist/BobStanley/default.aspx

BÅRD & THE EVIDENCE
Bård Christiansen er en Singer/Songwriter fra Nittedal.
Han har sin musikalske fortid fra The Carburetors, og har i mange år vært vokalist og låtskriver i Rabbagastene.

Bård Christiansen & The Evidence har klart å finne et unikt uttrykk ved å la seg insprirere av andre, men alikevel finne sitt eget særpreg.
Banjo og pedal steel blir flittig brukt I låtene. Mye inspirasjon er plukket fra ekte country, americana og 60 talls rock and roll. Artister som Steve Earle, Jason Ringenberg, Townes Van Zant, Bob Dylan og The Rolling Stones.

Bård har hatt en svært så god låtskriver periode og det har resultert i et knippe gode låter.
Bård klatret til førsteplass på Urørt med låta You will fit, og låta er å høre i soundtracket til den Norske komedien The Rocka.
Bård & the Evidence er klare for å gjøre sitt første studio album, og blir å se mer av live fremmover.
www.facebook.com/pages/B%C3%A5rd-Christiansen-The-Evidence/152219298173243