OCTOBER-FEAST m/ STILLEPHONEMA + BACKWERK + ARMS & THE WOMAN

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
Vi kan love at dette blir en uforglemmelig og underholdende kveld!
Det starter med en uskyldig og behagelig indiepop-bris fra scenen. Showet utvikler seg til en danseseanse med glitrende sko og funky rytmer.

Det hele avsluttes med et forrykende dansbart elektrodeigmetallisk sceneshow, med sterke seksuelle mellomtoner som har inspirasjon fra Schwarzwalder, Hannover, Tonsenhagen og Berlin!
Dette er en kveld som ingen bør gå glipp av!

STILLEPHONEMA
Det internasjonale bandet Stillephonema leverer et spennende program som inneholder alt fra funky rock til akustisk pop. Musikken fenger med lekende groove og dansbare rytmer. Siden første gjesteopptreden på Radio Nova i 2006 og innspilling av musikkvideoen «In Love With A Ghost» i 2010 har bandet fått fotfeste på de fleste scenene i Oslo! Frontfigur Celile trer frem med sine glitrende sko og gjengir tøffe tekster, mens hennes drabanter gir full trøkk på scenen!
www.nrk.no/urort/Laat/368806/default.aspx
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z5gUuHYq8Mk[/youtube]

BACKWERK
er en musikalsk reise inn i et industri-bakeri med tunge seksuelle mellomtoner. Musikken er en hyllest til tyske bakverk, blandet med tysk kultur og med sterke innslag av norsk fråtsing. Bandet ble dannet i Berlin i 2009, og deres syntetiske støykaker er det beste som har hendt den døende brød-og musikkbransjen. Bakere og konditorer består av musikere Herr Doktor, Der Selbste Bäcker og Google translate. Backwerk, er det mykt til hardt. Smak på oss!
www.facebook.com/BackwerkSupergeil
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TgsD8lwqBpg[/youtube]

ARMS & THE WOMAN
er et sympatisk orkester i indierock sjangeren. Med en sjelden varme og spilleglede blir publikum bedt på et rockunivers uten skjulte agendaer og pseudo-dekadense. Musikken er rett fram, sjarmerende og har noe for de fleste ører. Det er melodisk sammensettning av indie, blues og pop med preg av jazz. I front står Linda Wik som formidler sitt tydelige budskap med unik vokal og leker med arrangementet. Tangerende til det sjelfulle og underfundige til det hårdslående står Arms & The Woman for det stilmikset som gjør konsertopplevelsen til en allsidig og nyttig affære som du tar med deg hjem etterpå.
www.facebook.com/aatwmusic