THE BELLFURIES (Austin, Texas) – «Rockabilly-verdens fiineste låtsnekkerlag»

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200 I DØRA FRA KL.20.00         FACEBOOK-EVENT
Forsalg  på  Billettservice.no,  Narvesen,  7-Eleven  =  +  Kr.20  i  billettavgift!
The Bellfuries (4)
Texas-kvartetten har, spesielt etter sin re-union for noen år tilbake, vært det mest ønskede band å ha på plakaten i en hver Rockabilly-Festival sammenheng i USA, Australia og Europa, pga sine herlige melodifriske enkle lydbilder og autentiske trofasthet plantet i flere nabotiders låtbanker.

Bandets elskede Melankoli-Pop og eksplosive rytmer er ikke nødvendigvis bare Rockabilly da inspirasjonene er mange og musikken ikke minst blitt gjenkjennelig egen siden Bellfuries startet i 1998. De har dermed blitt et band som appelerer godt i en større radius utafor menigheten også.The Bellfuries (3)På veien har 60-talls ekkoet fra låtskrivere som Lennon & McCartney, Don & Phil Everly, 50-tallets Buddy Holly, blandet seg med feelen fra gammel R&B og Soul, samt er godtetristessen i 90-tallets R.E.M og Smiths blitt bakt inn i Country og Blues og trylleformulert seg inn i en ny type Rockabilly, om enn skal forklare eller forvirre mer.

Selv kan de ikke bry seg mindre hvaru kallere bare de får jobbe med låtenes dynamikk i fred, og snakk om de har gjort´a….
The Bellfuries (2)
– Med deres ferske nye skive fra august i år «Workingman´s Bellfuries», altså deres tredje og første på 7 år, har de nå overgått seg selv.

Vi snakker om et låtperlekjede vi kjenner igjen fra førsteskiva «Just Plain Lonesome» (2001), som en skal være død og begravet for å ikke la seg bevege av.

Med JD McPherson-bassisten Jimmy Sutton som wonder-wiz i produsentstolen er vokalist Joey Simone´s unike stemmeprakt som alltid i gode hender, så lead-gitarist Mike Folnar kan servere dessertsnitter og kontrabassist Jeff Seaver klaske bassen inn i 16 metern, så nye genierklærte trommis Chris Sensat kan leke stikkene lekkert i mål.

Påkostet musikkvideo har ikke vært nøye for de 2 første låtslippene fra skiva. Både godeste «Loving Arms» og

flotteste «Bad Seeds Sown» er gode nok til

at du skal ville høre resten på Spotify
https://open.spotify.com/album/4YX5phB4IXUN8ZbF4x5iXQ
eller skaffe deg CD´en og/eller vinylen på Cruisin Records.
www.facebook.com/thebellfuries
http://thebellfuries.com/