OMG! OMG! OMG! Rave-party m/ KIDS LOVE BASS versus BROKESTEADY + Lys & Lazer m/ COOK

OMG-plakat-w
OMG! OMG! OMG!

Årets Beste Klubbkonsept 2009, godgutta BROKESTEADY prettyboys møter veteran Daniel Gude og new kid on the block Seth Disco som KIDS LOVE BASS til face off med lyssetting av COOK[Kokken], masse booty og fire decks loaded med BASS! Gutta elsker festing og bruker enhver anledning til nettop det. Etter uttallige nachspiel med namedropping av artister, youtubesessions og Ipod touching var det var like greit å få opp bassen litt å innvitere andre på morroa. Det blir ny og gammel ravemusikk i form av House, Baseline, UK Funky, Tech House, Dubstep, B-More, Garage, Electronica, Techno, Ghetto Tech etc…

Som arena har de valgt Oslos eldste konsertlokale og drikkebule GAMLA i møllergata! Koselig, upretesiøst og åpent for sex on the dancefloor. OMG! dette blir gøy ass…

OMG-DJ´s-Kids-Love-Bass-versus-Brokesteady-w
KIDS LOVE BASS:
Bestående av Dj Nuhhh(Kids Love Wax) og Seth Skizzo. Gutta har funnet sin fellesnevner i pulserende bass, tropisk-tempererte rytmer og en forkjærlighet for utagerende festing som ikke ligner grisen! Eller, kanskje det er nettopp det den gjør?
Anyways, de har tidligere fått spille noen runder sammen i en alltid smekkfull Sweatshop @ The Villa og kan endelig innfri forespørselene om å innta en større venue. Budskapet er enkelt: Rave or die!

BROKESTEADY:
Allround produsenter, djs og Mandagsklubben (Fisk&Vilt) residents har levert ny RELEVANT klubbmusikk, classics, og egenproduserte remixer og bangers gjennom hele 2009.
Gutta har spilt vanntette set for cavadryppende våte dansegulv på bla Hove, Oslo Live, Øya festivalen, Blå, Livingroom, Stratos, Brukbar/Supa (tr.heim), Ljunggren (sthlm) , Emil&Samuel, Dattera til Hagen, FRU Hagen, Sosialen, Fugazi, Indigo etc etc . Gamla blir ikke noe unntak!

COOK:
Lys på et raveparty er en must…-derfor stiller OMG´s dedikerte og kreative lysmann opp med et useriøst utvalg lamper. Cook er en veteran i gamet som er fast lysman for legender som Turboneger, Trulz & Robin, WE og ikke minst SuperReal back in the days med Olle Abstract!

BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTBOOTY//BOOTY//BOOTY//BOOTY//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//LAZER//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//BASS//