OSLO BLUESKLUBB PRESENTER RONNY AAGREN & HIS BLUES GUMBO

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150/200 I DØRA FRA KL.15.00 FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.170/220
(inkl.Kr.20 bill.avg)
Dørene åpner KL.15.00 – Konsertstart KL.16.00
OSLO BLUES KLUBB WEB                                 OSLO BLUES KLUBB FACEBOOK

Det kan ventes en heftig 90 minutters konsert med Ronny Aagren & His Blues Gumbo på Gamla lørdag den 13. mai kl. 16:00. Det kommer til å bli en liten reise i forskjellige blues genre med feeling og trøkk. I likhet med matretten Gumbo, er dette bandet en sammensetning av elementer etter egen smak og gane. Med et hint av Mississippi Delta, New Orleans, Texas og Lillestrøm for å få den rette Gumbo- smaken.

Ronny Aagren begynte sin musikk karriere tidlig på 80-tallet, og har turnert i inn- og utland i forskjellige band i snart 30 år. Han har spilt med band og artister som Larsens Last Chance, The Harmophones, Get Rhythm, Billy C. Farlow, Little Andrew og Solid Comfort. Han er også med på flere plateutgivelser som bla. All That Blues From Norway, Solid Comfort – Live og Little Andrew – Loadstone (nominert til årets beste bluesplate på Spellemannsprisen 2010).

Inspirert av de tidlige Deltablues-artistene, samt BB King, Howlin’ Wolf, The Fabulous Thunderbirds, Ry Cooder og mange fler, har han med årene skapt et eget distinkt uttrykk når det gjelder sitt gitar- og slideguitarspill. Som låtskriver og komponist står han også bak det meste av bandets låter.

Bandet består av:
Ronny Aagren: vokal og gitarer
Alexander André Johnsen: piano og orgel
Roar Paulsberg: bass
Ole-Christian Rydland: trommer
FACEBOOK