OSLO JAZZ FESTIVAL – Åpent hus på Gamla og Stortorvets Gjæstgiveri m/ LES HARICOTS ROUGES (F) + JAZZIN BABIES (N)

Billetter Kr.375 i døra fra KL.21.00 – ID 20 ÅR! Forsalg Kr.400,- inkl.bill.avg.
Les-Haricots-Rouges
LES HARICOTS ROUGES (F)
Det franske jazzbandet Les Haricots Rouges vender tilbake til Oslo Jazzfestival. Etter å ha gjort stor suksess med sin tilbakelente New Orleans-jazz i 1998 og 2002 har vi invitert dem tilbake til vår jubileumsutgave av åpent hus på Stortorvet Gjæstgiveri.

I løpet av de siste 55 (!) årene har veteranene i Les Haricots Rouges, som har CVer som inkluderer Louis Armstrong, The Rolling Stones og The Beatles, forført publikummere verden over med sine feststemte konserter. Du vil bli servert en dose New Orleans-jazz med en god blanding av humor, vittighet og talentfull improvisasjon på deres konsert på Oslo Jazzfestival.
WEB FACEBOOK

Jazzin-BabiesJAZZIN BABIES (N)
Oslo Jazzfestival har over lengre tid satset tungt på barn og unge og det er veldig stas når det bringer resultater. Jazzin’ Babies ble dannet i 2003, og består av syv unge musikere med bakgrunn fra vårt tidligere ”Ungdom og jazz”-prosjekt.

De spiller i følge seg selv klassisk 20-talls ”hotjazz” slik den opprinnelig ble spilt i New Orleans og Chicago. Deres musikalske inspirasjon er forankret i innspillinger gjort av Louis Armstrongs Hot Five og Seven, King Olivers Creole Jazzband, Jelly Roll Mortons Red Hot Peppers samt Clarence Williams’ Blue Five og Red Onion Jazz Babies.

Jazzin’ Babies har spilt på festivalen flere ganger tidligere og de er et naturlig valg for oss når vi igjen inviterer til åpent hus på Stortorvet Gjæstgiveri.

Bandet består av:

Kristoffer Kompen – Trombone
Erik Eilertsen – Trompet
Lars Frank – Saxofon og klarinett
Torgeir Koppang – piano
Jermund Kristiansen – Bass
Torbjørn Kristiansen – Banjo og Gitar
Per Frydenlund – Trommer
WEB FACEBOOK

Oslo Jazz Festival 14-20 aug