Oslo Sambaskole presenterer: BRASILIANSK KARNEVAL-FEST m/ AMIGOS DO SAMBA + GUESTS & DJ´s

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
Oslo-Karneval-bilde-w
Oslo Sambaskole presenterer Brasiliansk Karnevalsfest @ Gamla

Når Karneval i Oslo avsluttes fra scenen på St. Hanshaugen, åpnes dørene opp for en vanvittig avslutning på årets karneval på Gamla i Oslo.

Oslo Sambaskole har hentet det beste av brasilianske musikerne i skandinavia og gir deg en forrykende opplevelse fra scene med live show, samba, pagode og et energisk Bateria Unidos med flotte dansere.

De har satt sammen et pagode band for anledningen bestående av:
Marquinho da Dona Geralda (BR)
Carlão do Cavaco (BR)
Jorge Luiz Arruda (BR)

Oslo karneval 2014 er et arrangment for barn og voksne med karnevalsparade i Karl Johansgate på dagtid i sentrum, samt arrangement på St. Hanshaugen på dag og kveldstid med sceneopptredner og underholdning der barn og voksne får smake på folketradisjoner rundt karnevalskultur slik man for eksempel kjenner dem i Brasil, Bolivia, Chile, Teneriffe og Madi Gras. Etter at aktivitetene i St. Hansparken er ferdig kl 22:00, trekker den brasilianske underholdningen innendørs og fortsetter karnevalsfeiringen med brasiliansk samba, kostymer og god underholdning på Gamla i Oslo.

Bandet som skal spille er en modifisert utgave av Samba Eu i dette tilfelle kallt Amigos Do Samba, som har tilholdssted i Darnmark, men opprinnelig kommer fra Brasil og har sine røtter i miljøene rundt sambaskolene i Rio de Janeiro.

Dette er grunnbesetningen denne kvelden. I og med at det også kommer en del karnevalsgrupper fra utlandet, blir det nok gjester på scenen inklusiv arrangør Anders Hansen fra Oslo Sambaskole.

I tillegg til band, vil en showgruppe i Oslo Sambaskole ta del i konserten. Dette er med på å toppe arrangmentet og få ordentlig trøkk. I disse showene er det også dansere med på scenen.

Dessuten vil DJ´s sambafisere festen ut i de små timer.
www.facebook.com/oslosambaskole
www.oslosambaskole.no