«Oslo´s beste nye band 2013»; -MOILLROCK har slippfest m/ TRENDSETTARKLUBBEN

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                                FACEBOOK-EVENT
Moillrock-w
I 2013 meldte det Oslo-bosatte Honningsvåg-bandet Moillrock, seg på den verdensomfattende Emergenza-Festivalen, konkurransen for nye, ”upcoming” bands, som har vært arrangert årlig i Oslo siden 2006. Her spilte de seg seirende ut fra innledende runde, semifinale og til og med selveste oslofinalen og ble med sin opptreden på Rockefeller kåret til Oslos beste nye band i 2013, i en konkurranse der 49 band deltok.
13 november kommer deres neste plate.

Honningsvåg-bandet ble etablert i 2007 og ga ut sin første CD ”Evighetens Timeglass” i 2010. Metal Norge mente: ”Dette er helt klart noe av det bedre som har kommet fra de nordligste traktene på en stund”.

I 2011 slapp de EPen ”Tåregass” som høstet enda bedre kritikker. Musikkfranorge skrev ”Produksjonen er av den luftige og nærgående slaget som får deg som lytter til å se for deg bandet stå i ring rundt deg å spille i stua di… Alt i alt en meget bra plate som viser et band som har bestått eksamen, nå er det opp til dem selv hvor langt de har tenkt å dra bandet”. EPen ble for øvrig mastret av Jens Bogren, som har jobbet med artister som SymphonyX, Amon Amarth, Opeth og Katatonia.

Da hurtigruta gjorde som seilas fra Bergen til Kirkenes sommeren 2011 der de direktesendte hele turen på nrk, ble nettopp hele denne EPen spilt av for over 260 000 seere.

Juni 2012 kom Moillrock med sin tredje utgivelse, EPen ”Skjulte Beskjeda i Dine Åpenbare Ord”. På denne plata var Agnete Johnsen (kjent fra ”The Blacksheeps”) gjestevokalist, og et slikt profesjonelt samarbeid har absolutt vært med på å løfte bandet. Denne EPen har også høstet gode kritikker, og særlig låta ”Polaris” (som ble avspilt over 1500 ganger på Soundcloud det første døgnet etter singelen ble sluppet) har absolutt blitt en hit.
www.facebook.com/Moillrock
open.spotify.com/album/4MFoWSTUDZJHi4HDKSgumO

Trendsettarklubben-wTRENDSETTARKLUBBEN (fra Vadsø)
er tre gutter som kommer med melodier som røsker deg opp fra sofaen og tekster som på en vannvittig morsom måte tar opp tema som engasjerer. Låter som handler om Fritzels kjeller, prostitusjonsdebatten, og “hvordan få seg dame” er noe alle kan kjenne seg igjen i?

Gutta spiller fengende og energisk rock, og med en frontfigur som spiller gitar som Jokke, ser ut som en snillgutt og synger på kav østlandsk. En rytmeseksjon som er tightere enn selv Thor Hushovd sin sykkelshorts, er resultater god norsk rock du kan danse med til!

Bandet har nettopp sluppet sin første EP, «Trendsettarklubben – del en», til knallgod respons. Trendsettarklubben har de siste årene hatt tilholdssted i Oslo, og spilt konserter med blant andre Datarock og Black Debbath. Fredag 15. november blir det full fart med kick-ass trendrock på Gamla.
www.facebook.com/Trendsettarklubben