ØYA-KLUBBDAGEN på Gamla m/ ANJA KLØVE + SOUP + KILL CITY BANDITS + ANNETTE GIL

Billetter Kr.100,- i døra/GRATIS m/ ØYA FESTIVAL PASS              fra KL.19.00 Konsert KL.20.00/21.00/.22.00/23.00 – ID: 18 ÅR              FACEBOOK-EVENT
ØYA-13-w
ØYA-KLUBBDAGEN PÅ GAMLA m/

KL.20.00 – ANJA KLØVE
KL.21.00 – SOUP
KL.22.00 – KILL CITY BANDITS

KL.23.00 – ANNETTE GIL

Anja-KløveKL.20.00 – ANJA KLØVE
Anja Kløve har de siste årene hatt mer solfyllte og eksotiske baser i Sør og Mellom-Amerika, men hun har med oppvekst i Bergen lenge hatt en artist i magen. Med sosial omgangskrets i Buenos Aires fant drømmen endelig en scene ifjor. En felles interesse for Smiths, Joy Division og ikke minst hennes dronning PJ Harvey, samt mørkere garage-punk og “Skurke-Rock” fra Tarantino-filmene, fant hun i sitt argentiske band.

Med Anjas glødende flørt for gammel kvinnelig og ikke minst ny hardere Rockabilly kom så et annet rockesound, som hun og det siste året har fått fargelagt av lokale helter hjemme i Bergen.

Selv om det sterke visuelle 50 og 60-talls imaget hennes lett kan båsette henne dithen, så er Anja med tiden blitt sin egen stil. Kanskje nettopp derfor er albumet hennes som er i modning, en miks av både party og feelgood-låter, samt mer navlebeskuende oppgjør med halv-kjipe situasjoner. Vi snakker selvsagt om inspirasjon fra selvopplevde opplevelser, alt fra one night stands og fuktige byturer, til triste skjebner og menneskemøter. Om livet generelt og ikke minst viktigheten av å ha det gøy og å gjøre det man har lyst til. Alt sammen pakket inn i et slør av all hennes favorittmusikk.

Som produsent og gitarist har hun på innspillingen med seg den myteomspunnede nestoren for Bergens musikkmiljø, veteranen Hp Gundersen. Med hans band opptrådde hun på årets ByLarm, men kommer nå med en ny brigade som er blitt hennes faste norske band.
www.facebook.com/AnjaKlove

Soup-wKL.21.00 – SOUP
Soup er elektronisk post-rock og blir beskrevet som deilig, deilig stormanns- galskap som i bemerkelsesverdig stor grad unnga?r a? snuble i sine egne gan- ske gigantiske ambisjoner. Soup serverer episke og storsla?tte melodier som ruller frem høydepunkt etter høydepunkt pa? utsøkt vis. De ble ogsa? omtalt som ”Norges best bevarte hemmelighet” etter deres utgivelse ”Children of E.L.B.”.

Soup har tre utgivelser pa? samvittigheten (Come On Pioneers 2008, Children of E.L.B. 2010 og DUUN i 2013) som alle mottok toppkarakterer ba?de innen- og utenlands, samt levert en rekke solide konserter i inn- og utland.

I høst kommer fjerdeskiva med splitter ny lineup med bl.a. medlemmer fra Jack Dalton og We Were Lightning, og bandet kom nylig hjem fra en turné i Hellas og Tyrkia der de bl.a. haropptrådt på gresk TV.
www.facebook.com/soupsound

Kill-City-Bandits-wKL.22.00 – KILL CITY BANDITS
Kill City Bandits er aktuelle med sin andre EP «Echoes From Boot Hill».
Metal Hammer Norge har listet Kill City Bandits som en av 2013s mest spennende nykommere på det norske markedet (Metal Hammer des. 2012) og kan garantere knyttneveslag med 100% rock n’ roll!

Kill City Bandits is all about doing their own thing. Coming from classic rock roots,worshiping pop sensuality with the honesty of punk and rock n’ roll. The outcome being catchy and solid melodies qualified to compete with any modern popular music, but still providing the forever-young sensation of rock n’ roll- both in sound and vision.

With strong confidence, hard work and dedication KCB have in short time established an effective platform focusing on availability and loyalty. After a series of live shows in 2012 and the EP “How the West Was Wasted” the bandits have now kickstarted 2013.
www.facebook.com/killcitybandits

Annette-Gil-wKL.23.00 – ANNETTE GIL
Etter 10 år som frontkvinne og låtskriver i Seven, er Annette Gil endelig klar med sitt første soloalbum, Desert Disco! Hun startet arbeidet med plata for over to år siden og har i den prosessen laget ca. 30 låter. 11 av låtene fikk være med på plata.

Musikken er inspirert av spaghettiwestern musikken til Ennio Morricone og åttitalls gothrockere som Siouxsie and the Banshees og Sisters of Mercy. Hun har også latt seg rive med av de synthdramatiske italienske horrorfilmene fra tidlig åttitall, og ikke minst sin første forelskelse Michael Jackson.

Ørkendisco er beskrivelsen på dansbare beats og drivende twanggitarer. Med sterke farger i et goldt univers lader Annette pistolen med discokuler og gjør seg klar.
Hun tar deg med ned til de mørkeste daler og opp igjen til glitrende fjelltopper. Rastløshet, desperasjon, kjærlighet og håp.

Med seg på laget har hun musikalskpartner og trommis Ole Tom Torjussen.
Andre musikere som bidrar på plata er Joachim Skjervum og Mats Grønner på gitarer, Rune Gandrud på bass, Atle Rakvåg på baritone-gitar og Henning Sandsdalen på gitar og bass.
www.annettegil.com
www.facebook.com/pages/Annette-Gil/367229476681240