THE DRAGTONES (US/Swe) + THEE GRAVEMEN (Swe) + BAKGÅRDS-FEST m/ ROCK & SPESIALREISER DJ´s


BILLETTER KR.200 / Kr.150 m/ ØYA 4 DAGERS-PASS I DØRA FRA KL.22.00
FACEBOOK-EVENT
20 ÅRS ALDERSGRENSE /KONSERTSTART KL.23.30/ DJ´S FRA 22.00


THE DRAGTONES (US/Swe)

“Desperate Rock´n´Roll & Drag-Race Surf”

The Dragtones er navnet på superbandet med medlemmer fra ikke ukjente The Hives, Luis & The Wildfires, Hi Winders, The Barbwires og Fatboy.
M.a.o. Luis Arriaga – vocals (Barbwires – Swe) lead-guitar + Jörgen “Jugglo” Wall-Trommer (Ex-Fatboy -Swe) + Vigilante Carlstroem – El-Bass (The Hives – Swe).”

Bandet spiller det man kan kalle skamløs rock’n’roll med stilen fra slutten av 50-tallet og begynnelsen av 60-tallet.
I Rockabilly og Garage-Rock-miljøene er denne type sen 50´s Rock´n´Roll lenge blitt kallt for Desperate Rock´n´Roll. En musikalsk trend med mange svarte og hvite villmenn som antente enda mere bensin på den første villskapen rocken hadde i ´54-58. Musikk-utrykket sådde spirene til det som utpå 60-tallet skulle bli Garage-Rockens gullalder, men i en tid der media konsentrerte seg om de pene melkehvite “Teen Idols-Bobby´ene”….

The Dragtones opptrådde var allerede i januar innom Gamla og leverte fra seg et Rock´n´Roll-uvær av en konsert som konserverte det meste av energi i rommet.
Vi snakker om stadiet før hjerteinfarkt…….
www.myspace.com/thedragtones
YOUTUBE:
«Drag-Off«
YOUTUBE:
«Crazy Baby Jane»


THEE GRAVEMEN

Turbodreven Garage-Billy duo fra Skåne

Thee Gravemen er en duo bestående av Lee Tea (gitar og primalskrik) Daz Tras (voodoo-trommer og primalskrik). Men frykt ikke: Dette er IKKE et nytt svar på Kings Of Convenience, men derimot en rockabilly/garasje-duo som skremmer Fanden på flatmark på høylys dag. Mens halve Norge er ekstatiske over den overjoviale puddertissen Timbuktu, er Thee Gravemen bandet som bringer stoltheten til Skåne tilbake der den hører hjemme. Ja, faen, dette er bandet som analvoldtar Timbuktu med en umoden og diger, genmanipulert ananas på turbodreven drill. Gled eder!
www.myspace.com/theegravemen

ROCK & SPESIALREISER PÅ FACEBOOK