HEMNINGSLØST TWIST, SHAKE & ROCKABILLY-PARTY m/KING SALAMI & THE CUMBERLAND 3 (UK) + TEDDY TRIGGER + BAKGÅRDS-FEST m/ DJ BILLIE BANGS

BILLETTER KR.200 / Kr.150 m/ ØYA 4 DAGERS-PASS I DØRA FRA KL.22.00
FORSALG PÅ BILLETTSERVICE.NO FRA MAN 11 JULI!
FACEBOOK-EVENT
20 ÅRS ALDERSGRENSE /KONSERTSTART KL.23.30/ DJ´S FRA 22.00


KING SALAMI & THE CUMBERLAND 3 (UK)

Hoftevrikkende Garage-Rock´n´Roll, Shake & Twist fra London.

I 2006 møttes en japaner, en franskmann, en karribier og spanjol for å starte et Rhythm & Blues Party band basert på svarte tradisjoner.
Sammen med en svenske på sax har de opparbeidet seg et rykte for å levere humor og moro fra scenen som lett får den hardeste festbrems til å bli med ut på dansegulvet.
Her lurer ablegøyer og helter som både Screamin Jay Hawkins og Bo Diddley i bakgrunnen, sammen med bandets ustoppelige rytmer og gummilegger.
Det perfekte bandet å slippe løs alle hemninger til mener vi og kan du ikke danse så er det ingen must, men vi kan love deg at du ikke vil greie å motstå disse ville rytmer.

I mars deltok de på det første Rock´n´Roll-Cruiset Red Planet booket på Kiel-ferga blant andre ville rock´n´roll-acts og lagde den beste rockefesten vi noensinne kan huske.
For vår del er dette 2011´s største rocke-overraskelse!
Kom og bli bitt av Salami-viruset og for å få det inn med teskje:
“It´s not Typical – It Is Tropical”!

www.myspace.com/kingsalamiandthecumberland3
YOUTUBE: «I Smell A Rat»


TEDDY TRIGGER & THE GATLING GUNS (N)

Ny driv og massesuggerende Rockabilly-rytmer fra slitesterk gjeng!

Teddy Trigger & The Gatling Guns er nok en gang ute og herjer, med nye låter og ny besetning, men har sine røtter tilbake i begynnelsen av 90-tallet.
Da som Hot Rod T & The Rock-A-Hulas og som sannsynligvis var Norges villeste Rockabilly-band gjennom tidene og som pøka på med egen-mekka Rockabilly i vill fart.
De 10 siste årene har Teddy Trigger beholdt attituden, men dratt Rockabilly´n sin i nyere og mer psycho retning, både som kvartett og trio uten trommis med og 2 skiver innspillt.

Nå har de igjen fått med seg trommer, dvs. -bassist Fredrik har tatt over trommene og gitt kontrabass-bikkjehuset videre til en av Norges beste Rockabilly-bassister,
nemlig Øyvind Sørensen som og er kjent fra band som Smalltown Ramblers, Monolake og Graceland Mayhem.
Den nye line-up beviste sterkt på Musikkens Dag at Teddy Trigger endelig har funnet sin rette beat.
Vi lover sterke massesuggerende Rockabilly-rytmer!
www.teddytrigger.com
www.myspace.com/teddytrigger


BAKGÅRDS-FEST MED
DJ BILLIE BANGS
ROCKABILLY-SKIVER FRA KL.22.00