ØYA-NATT & ROCKABILLY PARTY@GAMLA m/ blod-tight, ramsalt R&B og punka Swing-A-Billy fra showtroppen THE TROUBLED THREE (Swe) + Toini´s Hillbilly-Haraball; RIO BRAVO


Billetter i døra fra KL.22.00 Inng.Kr.200/150,- m/ Øya-Festival-pass    
Forsalg Billettservice fra 28 juni    Konsertstart KL.23.30  FACEBOOK-EVENT
The Troubled Three er det villeste vi har sett av showmans-Rockabilly på lenge.
( Hør trioens nye single her )
I mai var de i Norge for første gang og leverte et hett sett på bil-fantastene Coupe De Villes´ Bonanza nær Gardermoen. Trioen imponerte oss i senk. Denslags driv, scene-action og fyrverkeri-attitude kledde deres sterke rytmer innen fart og moro godt og gjorde det verdt for selv for en bortskjemt Oslo-borger, ja selv i pøsende regnevær å faktisk dra på utekonsert ut av by´n!!

Presseskrivet sier betryggende nok at de ikke har snubla over samme fyren fra Memphis som ble kallt The King osv, som så mange andre på vei inn i Rockabilly-land, men slukte rått de samme røttene de kom over av svart råtass R&B, pumpende Swing og vill hillbilly fra den perioden vår mann med hoftene først begynte å bjeffe, mens de kasta bort tiden med å denge løs i heller tvilsomme pop, punk og rockeband, før de til slutt fant den hellige tre-enighet.

Noen av deres største helter er de…-hold deg fast…
det indonesiske Rock´n´Roll-bandet The Tielman Brothers som her i 1960 hadde skjønt at sceneshow ikke var så dumt. Med eminente Hep Town Records i ryggen er de nå svangre med skive nummer 2 og begynner å få et ganske hett energi-rykte i Europa.

Kort oppsummert kan man altså si at trioen fra Stockholm  trakterer sin herlige mix-trakt av punka swing-blues og Rockabilly med såpass traktor-skyv at vi er sikre på at de kommer til å løfte bass-skuffa og Gamla-taket denne Øya-natta….!!
http://thetroubledthree.com/#/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c0LjQp7o9QA&feature=related[/youtube]

I Gamlas bakgård står booking-agent DJ Red Planet å lager matchende sommernatt-stemning om Øya-været = sommer!

RIO BRAVO
startet som hillbilly-trio, men nylig rocka de billy-delen opp med Ian Pimp´s (Howling Pimp-O-Negros / Billy T Band) røffe lead-gitar og Bjørn Haglunds (Beat Tornados) tøffe trommer.

Fra før holder strengemester Sveinung Lillehamres fløyel av steel-gitar og kontrabassist-major Arne Ertnæs store neve slap-perkusjon seg godt til Rockabilly-dronning Toini Knudtsens supre vokal og rytmegitar. Trioen utgjør og 3/5 deler av Toini & The Tomcats, som siden tidlig 90-tall har hatt ord på seg som «Norges Rockabilly-flaggskip». Med Country, Hillbilly og Rockabilly-heltinner og helter fra 40 og 50-tallet bør John Wayne stramme sadelen godt så han ikke detter av hesten når denne banden nå kommer ridende inn i Rio Bravo!
www.facebook.com/RioBravotheband