ØYA-NATT@GAMLA: Goldstar Presenterer: La-Punk-legendene ZERO BOYS (US) + Hardcore Punk-etaten HARABALL (N)

Billetter i døra fra KL.22.00 Inng.Kr.150/100,- m/ Øya-Festival-pass 
FORSALG på Tiger fra 1 juli Konsertstart KL.23.00  FACEBOOK-EVENT

ZERO BOYS
startet i 1982 og har de siste årene har flyti på stor en re-uinion interesse rundt i Europa da gamle bragder er blitt som nye og nye like spennende som gamle.

Når Ramones mista grepet, festa Zero Boys det! Ut av søvnige Indianapolis i 1982 kom et av de mest klassiske og minneverdige punkbanda verden har sett. Med deres eneste ordentlige album Vicious Cirlce satte Zero Boys en standard innen catchy energisk hardcorepunk som få kan matche. Her er veksles det kjapt mellom klassisk rocknroll driv, ravende festkjør, overraskende ambisiøse og treffende tekster og gode gammeldagse allsangsrefreng – levert med tvers igjennom full energi, humor og god stemning.
http://zeroboys.net/zbmain.html

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=50UFB-MA3Po&feature=youtu.be[/youtube]

HARABALL
er en gjeng som holdt til på Klubb Tilflukt på Kongsberg under 90-tallet. Nå spiller de hardcore punk, inspirert av klassiske band som Minor Threat, Black Flag og Void. I løpet av våren kommer deres første singel. Medlemmene har spilt/spiller i band som Fairfuck, Tiebreak, Mirror Lakes og Bungalow Ranchstyle. «Mørkt og white trash» har noen sagt om Haraball. http://haraball.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fr0PAm9Ut-w&feature=youtu.be[/youtube]