Billetter ID 20 År Kr.150 i døra fra KL.21.00                            FACEBOOK-EVENT
Panzerpappa-w
PANZERPAPPA
har i over sytten år vært stilsikre leverandører av sofistikert, instrumental progressiv rock. Røttene er i arven etter Frank Zappa, King Crimson, Samla Mammas Manna, Henry Cow, Hatfield and the North, National Health, Univers Zero, 5uu’s, Thinking Plague, og andre innovatører innenfor de siste 30-40 års musikalske historie.

Til tross for skjeve taktarter, avanserte harmonier og uforutsigbare strukturer, har Panzerpappa alltid forsøkt å lage gode melodier du kan synge med til, noe som har gitt dem et helt særegent uttrykk. Musikken blir beskrevet av Christos Ampatzis fra Dutch Progressive Rock Page som « (…) a long and adventurous journey in the universe of sound, tempos and moods». Chris Cutler fra legendariske Henry Cow har kalt dem «One of the best Scandinavian bands around», og albumet «Koralrevens klagesang» ble av Thomas Hylland Eriksen i Morgenbladet ble beskrevet som «… et av tidenes mest velartikulerte og helstøpte norske progalbum».

Panzerpappa har høstet internasjonal anerkjennelse og har spilt på anerkjente festivaler som Rock In Oposition i Frankrike og Zappanale, verdens største Zappa-festival, i Tyskland.

I oktober 2012 slapp Panzerpappa sitt kritikerroste femte album «Astromalist» på Rune Grammofon, og i kveld presenteres det nye albumet «Pestrottedans», utgitt på det velrennomerte italienske plateselskapet AltRock. Også denne gang har de samarbeidet med «lydtrollmannen» Udi Koomran (bak spakene hos blant annet Present, 5uu’s, Dave Wiley, Yugen, Chris Cutler, Thinking Plague), og resultatet har blitt et album med en sonisk kraft og fylde som få andre.

Panzerpappa-LiveLåtmessig er det mer av det Panzerpappa har gjort før: gjennomkomponert og spennende progressiv rock med basis i den gode melodien, men som alltid er det nye og spennende utflukter til nye musikalske landskap.
www.facebook.com/pages/Panzerpappa/112379508814650

Hans-Petter Alfredsen – keyboards
Steinar Børve – saxofoner og electric wind instrument
Trond Gjellum – trommer, perkusjon
Anders Krabberød – bassgitar
Jarle Storløkken – gitar
Hans-Petter Alfredsen – keyboards

Saxon King
SAXON VILLAGE
Saxon Village er meint å vera ein kvartett som spelar
sjangeroverstigande musikk som anten er komponert eller arrangert
spesielt for kvartetten. I første omgang, skal kvartetten gje seg i kast
med musikken til den norske avant-rock gruppa Panzerpappa.

Så langt utgjer Saxon Village kun ein musikant, og det er som kjent
litt snaut for å danne ein kvartett. Difor går det no ut ein invitasjon
til dyktige saksofonistar som kan tenkast å vera interessert i
prosjektet.
FACEBOOK