Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.gamla.no

gamla.no er eid av Stortorvets Gjestgiveri AS, og daglig leder Rune Johansen er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

gamla.no samler inn begrenset med personopplysninger via nyhetsbrev og kontaktskjema på siden. Din kontaktinformasjon vil aldri bli solgt, gitt bort eller videreformidlet på noen som helst måte.

Kontaktskjemaer

Vårt kontaktskjema lagrer ikke informasjon om deg i selve nettløsningen. Informasjonen du sender fra deg sendes som epost til oss og behandles videre derfra. Vær klar over at epost i utgangspunktet ikke er kryptert, så det frarådes på det sterkeste å ikke sende sensitiv informasjon som kredittkortnummer, passord, etc via vårt kontaktskjema. Vi ber kun om navn og epostadresse, så vi kan overholde vår forpliktelse om å svare deg på din henvendelse via epost.

Nyhetsbrev

Til nyhetsbrev bruker vi MailChimp. Når du melder deg på nyhetsbrevet godtar du at Stortorvets Gjestgiveri AS sender deg informasjon relatert til tilbud og informasjon gjeldende Gamla Beat Bar og Bakhage, herunder, men ikke begrenset til, informasjon om konserter og sesongrelaterte aktiviteter samt annen relatert informasjon om og fra Gamla Beat Bar og Bakhage. Under ingen omstendigheter vil du motta informasjon fra noen andre, eller om noe annet, basert på kontaktinformasjonen du har betrodd oss med.

Du kan når som helst trekke tilbake din tillatelse ved å melde deg av nyhetsbrevet via lenken som følger med i hvert nyhetsbrev.

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel (Cookie) er en liten tekstfil som blir lagret på din datamaskin. Når du besøker gamla.no så lagres det flere informasjonskapsler.

Nettstedet bruker tredjepartsinformasjonskapsler, blant annet til å hente ut statistikk, og for å måle trafikken på nettsidene våre (Google Analytics). Informasjonskapslene som settes i forbindelse med statistikk og bruk av nettstedet samler kun inn anonymiserte data, dvs. data som ikke alene, eller sammen med annen data, kan identifisere deg som person. Dette kan du skru av ved å følge instruksene i avsnittet nedenfor, «Skru av informasjonskapsler».

Skru av informasjonskapsler

Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler så kan du tilpasse innstillingene i din nettleser til automatisk å avvise informasjonskapsler, eller varsle deg hver gang nettstedet ønsker å opprette en informasjonskapsel. Informasjon om hvordan du stiller inn behandling av informasjonskapsler varierer fra nettleser til nettleser, dette kan du lese mer om i din nettlesers hjelpeseksjon.

Vær oppmerksom på at gamla.no ikke vil fungere optimalt uten informasjonskapsler, men det vil fortsatt være mulig å bruke kontaktskjema.

Sletting av informasjonskapsler

Du kan selv slette informasjonskapsler som er blitt lagret på din datamaskin. Vennligst referer til din nettlesers hjelpeseksjon for å finne ut hvordan dette gjøres. Vær oppmerksom på at informasjonskapslene kan bli opprettet igjen hvis du besøker nettstedet på nytt, og ikke har skrudd av informasjonskapsler som beskrevet i avsnittet «skru av informasjonskapsler».

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger deles ikke med noen andre parter enn de vi er avhengige av for at dette nettstedet skal fungere, og da i begrenset omfang. Alle våre partnere har forpliktet seg til å sikre informasjonen de er ansvarlige for på best mulig måte via rutiner og sikre systemer.

Nettstedet er driftet på webservere som håndteres av Domeneshop AS.

Nyhetsbrevtjenesten er levert av MailChimp.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dine opplysninger oppbevares så lenge som nødvendig for at vi skal kunne utføre oppgaven informasjonen er relatert til, f.eks forespørsel om gjenglemte artikler på Gamla. Du kan når som helst kontakte oss og be om å få opplysningene fjernet, eller endret på.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg i forbindelse med reservasjoner. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet på denne nettsiden.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger i forbindelse med bordbestilling og nyhetsbrev forvaltes på sikreste måte, og våre samarbeidspartnere gjør til enhver tid sitt ytterste for at sikkerhetsrutiner, programvare og systemer er på plass for på sikrest mulig måte passe på dine opplysninger.

Om du mener at vi ikke behandler dine personopplysninger på en korrekt og trygg måte, har du rett til å sende en klage til Datatilsynet.