POWER-POP EXPLOSION m/ THE RUBINOOS (US) + KURT BAKER COMBO (US) + THE YUM YUMS (N)

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200 I DØRA FRA KL.20.00         FACEBOOK-EVENT
The-Rubinoos-(1)-wTHE RUBINOOS (USA)

– Det beste pop-bandet du noen gang kommer til å oppleve!

San Francisco-bandet THE RUBINOOS må være selve definisjonen av et power-pop band! De har ALT som skal til! Enkle og treffsikre 3 greps, 3 minutters popsymfonier med altfor høyt sukkerinnhold… med tekster om… selvfølgelig… jenter! På toppen av det hele er de usedvanlig dyktige musikere, og de kan synge klokkeklare firstemte harmonier, uten et øyeblikk å miste sin barnlige spilleglede og humor.

THE RUBINOOS ble startet tidlig i tenårene, av bestevennene Jon Rubin og Tommy Dunbar, som fortsatt er kjernen i bandet. Trommeslager Donn Spindt har også vært med bortimot fra starten. Bassist Al Chan fra Hawaii, kom med i 1980.
The-Rubinoos-(2)-wSelv om de egentlig ikke passet inn, ble THE RUBINOOS i 1976 / -77 omfavnet og godtatt av Storbritannias punk / new wave-publikum. Mye takket være deres enkle og energifylte tilnærming til popmusikken, noen punkerne kunne kjenne seg igjen i. De fikk noen mindre hit’er med låter som Tommy James’ «I Think We’re Alone Now» og deres egen «I Wanna Be Your Boyfriend». En av tidenes viktigste power-pop klassikerne!

THE RUBINOOS har, tross uteblivelsen av de store listeplasseringene, i alle år vært aktive både i studio og med turnévirksomhet i land som Spania, Italia og Japan, der de nyter legendestatus. Av en eller annen mystisk grunn har de ALDRI spilt i Skandinavia, til tross for at gitarist Tommy Dunbar har besteforeldre (Stortingspolitiker, til og med!) fra Valdres. DET blir det nå gjort noe med! Fredag 5. februar spiller de på GAMLA i Oslo! Om man noen gang har satt pris på pop, er det her man bør innfinne seg!
www.rubinoos.com
www.facebook.com/rubinoos
KURT-BAKER-COMBO-w
KURT BAKER COMBO (USA/SPANIA)
Med bakgrunn fra pop-punk bandet The Leftovers, har KURT BAKER slått seg opp som en av de sikreste leverandørene av kvalitets power-pop, de siste årene. Etter utallige singler og ep’er, med både egne og cover-låter, kom endelig hans debut album BRAND NEW BEAT ut i 2014. Proppfull av hits med masse energi og referanser til alt fra Elvis Costello, Joe Jackson, The Romantics, The Cars og uttallige andre, uten å noen gang låte nostalgisk.

I år slapp han sitt 2. album PLAY IT COOL med enda mer av det han gjør så godt. Kurt har rett og slett god smak, og vet å forvalte den på riktig måte!
https://kurtbaker.bandpage.com/
www.facebook.com/KurtBakerMusic
The-YumYums-w
THE YUM YUMS
Verdensberømt powerpop band fra Moss, startet i 1993, veldig inspirert av all tiders popmusikk, kjørt gjennom et punk rock filter. THE YUM YUMS har etterhvert gitt ut 5 album og har i mange år turnert verden over, noe som har gitt dem en solid fanskare fra Spania, Italia og Tyskland, til Japan og USA.

Nytt album er under innspilling og en ny dose power-pop-hits, krydret med bubblegum-pop, glitter-pop og rett og slett gode pop-låter, kan ventes på nyåret!
www.facebook.com/ilovetheyumyums
www.rockipedia.no/mediateket/norsk-pop-og-rockleksikon/yum_yums/