PUPPEROCK m/ PORRIDGE + PRIKKEDØD + DOMENE + DØMT

BILLETTER KR.150,- I DØRA FRA KL.21.00                   FACEBOOK-EVENT

Pupperock rocker julen inn med Prikkedød, Porridge, Dømt og Domene!
15. oktober 2010 ble konsertkonseptet ”Pupperock!”  lansert for første gang på Gamla av arrangørene Katrine S. Neple og Ann K. Gåsbakk. Som navnet tilsier – dette handler om damer og rock ’n’ roll, men kanskje med en litt annen agenda enn man skulle tro. Hovedmålet med dette konseptet er å promotere dyktige damer i rockeband, og være med på vise frem den musikalske tyngden og talentene som finnes der ute i et ellers ganske så mannsdominert miljø. Nå kjører de på igjen med 4 knallbra rockeband på Gamla.

Nick Cave uttalte en gang at glad musikk gjør ham trist. Ved å høre Britney Spears, innser mange at mannen har rett (…) Når Domene drar det melankolske bakteppet av seig, deilig rock inn i noe som ligner Roxy Music anno Avalon, derimot. Nettopp derimot. Da er det bare å lene hodet 10 grader bakover, slå armene langs siden og vugge med i dansen (Gjermund Glesnes, Sandefjords Blad).
www.myspace.com/domenemusic


Prikkedød stiller til valg i sjangeren punkrock. Med fengende melodilinjer og tekster på norsk har de både et aggresivt og humoristisk tilsnitt, egenkomponerte låter selvfølgelig! Prikkedød nytes best av et rølpa og bedugga publikum som har sansen for poging, men det er viktig med glimt i øyet –akkurat slik som bandmedlemmene er.
www.myspace.com/prikkedd

Porridge – består av fem jenter med lidenskap for ekte rock ‘n’ roll. Bandet er en god blanding av sjangere som grunge/metal/punk/rock.
www.myspace.com/porrigde

Dømt – bandet spiller brutal, rask, melodisk punk og er b.la. inspirert av band som Rancid, Dead Kennedys og Mayhem.