RADIO NOVA – 30 ÅRS JUBILEMS KONSERT-PARTY m/ BØYEN BENG + HALF JAPANESE (US)

Billetter Kr.150,- i døra fra KL.21.00Kun 200 stk i salg    FACEBOOK-EVENT

Radio Nova fyller 30 år og inviterer til en eksklusiv, engasjerende og historisk åpningskveld. Jubileumets første konsert står legendariske BÖYEN BENG for på denne åpningskvelden 10. mars på Gamla. Også på scenen denne storslagne kvelden har vi satt opp alternativ rock-forfedrene HALF JAPANESE fra Amerika. Det er greit å nevne at denne kvelden blir utsolgt ganske sikkert, så for å sikre deg inngang bør du møte opp kl 21 da dørene åpner da det kun er et begrenset antall billetter til salgs.
http://novafest.no
https://radionova.no/

Vi er jævlig happy for at böyen beng, det eneste gjenlevende pønkebandet fra 80-tallet, åpner 30-årsjubileumet vårt 10. mars! Siden 1987 har gruppa spilt utallige konserter og gitt ut 7 album. Fortsatt kontroversielle, fortsatt på lag med gutta på gølvet og fortsatt med musikalsk treffsikkerhet og enorm spilleglede.
Om Bøyen Beng
www.boyenbeng.com

I 1975 dannet brødrene Jad og David Fair punkrock-bandet Half Japanese på soverommet sitt i Michigan i USA, og har siden da utgitt 13 studioalbum pluss flere live- og samlealbum. Brødrene har uttalt at alle deres låter er enten “love songs or monster songs”, noe som tillater oss å tolke deres ganske kokko innstilling til musikk slik: De vil lage vakker musikk på en stygg måte.
Om Half Japanese (US)
www.myspace.com/halfjapanesefanpage