RÅKK IT 3 m/ POCKET ROCKET + BEKK BAND + THE INTERNALS + KJELLS ANGELS + THE RATS

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.18.00         FACEBOOK-EVENT
RAKK IT
IKT-Norge inviterer til RåkkIT 2016 på Gamla 12 April 2016, dette blir en rockekveld for og med IT-næringen!
Pocket-RocketPOCKET ROCKET
Medlemmene i husbandet har sitt virke i Capgemini. Pocket Rocket skiller seg ut ved sin forkjærlighet til 90-tallets grunge, men tar også med seg andre stilarter inn på scenen.
Det kan derfor fort dukke opp noe tysk industrimetall eller lignende på spillelisten. Sannsynligvis vil du også kunne høre låter fra Kings of Leon og Foo Fighters.
Pocket Rocket har vært fast innslag på RåkkIT tidligere og gleder seg stort til å stille på scenen igjen.
FACEBOOK

Bekk-BandBEKK BAND
Et av bandene som spiller i år er BEKK Band fra Bekk Consulting!
BEKK Band er et rockeband fra Oslo hvor medlemmene kommer fra konsulentselskapet BEKK.
BEKK Band spiller ofte på events i IT-bransjen og har spilt på de fleste viktige scener i Oslo som f.eks. Rockefeller og Parkteatret.
De er kjent for å gi skikkelig jernet på hver eneste gig. På dette RåkkIT vil BEKK Band spille et rent skandinavisk sett med rock og litt metall.
FACEBOOK

Making-WavesTHE INTERNALS
The Internals er som navnet tilsier et band hvor alle bandmedlemmene er interne og jobber i Making Waves. Bandet er ganske nystartet og hadde sin første gig sommeren 2015. Det ble grunnlagt på loftet i en garasje på Holmlia, hvor den første ustrukturerte øvelsen fant sted. Tross diverse sprikende musikalske preferanser som at, bassisten vil spille hipsterrock, keyboardisten vil spille funk, og tromisen vil spille punk og gitaristene vil spille 80-tallsrock har bandet klart å samles om å spille coverlåter som ubetinget er enten er allsangbare elle dansbare uansett genre. Det gjør at The Internals ikke spiller «konserter», de spiller til fest! Hvis du ikke vi synes vi låter bra nok, må du bare ta deg en øl til og komme deg ut på gulvet!
FACEBOOK

Kjells-AngelsKJELLS ANGELS
– oppkalt etter etter sjefen i Sopra Steria Norge, spiller på Råkkit 3 2016!
De har tidligere spilt på store scener som blant annet Rockefeller og Oslo Spektrum, og vi er så heldige at vi har fått dem hit i kveld for å dra igang et lite knippe av godlåter.
FACEBOOK

THE RATS