RED HOT innkaller til St.Hans-Fest m/ Funky Fyrverkeri, Fest-Soul & Groovye Kroppsrytmer

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.20.00    ID: 20 ÅR!     FACEBOOK-EVENT
Red-Hot-w
Sommermånedene er her, og festivalsesongen er allerede godt i gang. Dette enkle faktum danner bakteppet for at 11-mannsbandet Red Hot nå er samlet i Oslo en knapp uke for å piske seg i form foran årets festivaljobber. Mange timer i øvingslokalet skaper imidlertid en viss utferdstrang, og det er derfor gledelig å kunne opplyse om at Red Hot stiger ut og spiller opp på Gamla på St.Hans-aften tirs 23. juni!

Så om været går i dass, grillen slokker og pølsene blir kalde så kan vi ihvertfall og uansett vær by på rødglødende danserytmer og blåserekke i beste Funk & Soul-tradisjon :-)

Red Hot er et rhythm & blues-band med sterke røtter til Molde-traktene. Bandet har holdt på i ti år, og er snart klare med sitt første studioalbum, spilt inn i Ocean Sound Recordings på Giske. Materialet fra denne fullengderen utgjør hovedvekten i bandets konsertsett, men man vil også kunne oppleve helt ferskt stoff øvd inn i dagene umiddelbart før jobben.

Foruten en eksplosivt tight kompgruppe består bandet av en fire mann sterk blåserekke, og i front står vokalist Knut Marius Djupvik,

blant annet kjent gjennom sin seier i 2013-utgaven av The Voice.
www.facebook.com/pages/Red-Hot/11319813203