Release-Party for TV-spillet «Size DOES MATTER» m/ DJ Chipzel (Niamh Houston), Brainchai (Eirik Suhrke), Lobst3r (Joonas Turner)

Billetter Kr.100 i døra fra KL.19.00                                              FACEBOOK-EVENT
Size-does-matter-plakat-VVELKOMMEN TIL LANSERINGSFEST MED AV 3 AV DJ-ENE SOM HAR LAGET MUSIKK TIL SPILLET!
Size-does-matter-plakat-HSize DOES Matter
er et musikkbasert puzzlespill som er tydelig inspirert av spill som Amplitude og Guitar Hero, men det står likevel fint på egne ben. Målet er å styre en kloss gjennom ulike hindringer mens vanskelighetsgraden stadig gjør det hele verre. Klossen har tre forskjellige størrelser, det samme som åpningene i hindringene. Venstre tommel justerer klossens størrelse, og høyre tommel bestemmer om klossen skal bevege seg opp eller ned. Målet er å sørge for at klossen har samme størrelse som åpningene den skal gjennom, og for hver passering bygger du opp poengsummen.

Foreløpig ser Team DOS og deres Size DOES Matter ut som en solskinnshistorie. Utviklerne rakk så vidt å bli ferdige med sine studier på NITH (Norges Informasjonsteknologiske Høgskole) før ballen begynte å rulle. De sendte sitt bidrag til den internasjonale spillutviklingskonkurransen Dare To Be Digital, og der ble de like godt kåret til best i Norden. Dermed ble gjengen sendt videre i konkurransen, og i mars i år stakk de av med en BAFTA-pris i kategorien Ones to Watch. Det var med andre ord godt med vind i DOS-seilene i forkant av lanseringen av Size DOES Matter til iOS og Android.
www.gamereactor.no/spill/34484/Size+DOES+Matter/
www.facebook.com/Dare2013TeamDOS

DJ-Chipzel-w
DJ CHIPZEL

is the alias of Niamh Houston, an independent Northern Irish chip-musician who indulges in the use of Gameboys to create energetic, melodic dance tracks. Through taking the original 8bit sound and manipulating it into something frantically hard-hitting, Chipzel has seen crowds of all ages turn to “raving loons”, taken right back to their days of retro gaming.

DJ-Lobst3r-wDJ LOBST3R
Down from the sewers he rose, filthy, dangerous, a true abomination… shedding terror across the nation!!!!