Ringrever i ny fasong; THEOBALL ´s skranglete indiepoprock + TUVA SIMENSEN med gitar

TheoballTheoball ble til ut i fra et sterkt og vedvarende ønske om spille i band. Etter flere r i prosjekter og som soveromsmusikere bestemte Angelo Cannavo (tidligere Strawberry Sadness) og Magnus Torbjørnsen (Selters) seg for at det var ptide samle gode krefter og starte et band. Et ordenlig band med øvinger hver tirsdag og med ambisjoner om gjøre det band skal gjøre, nemlig spille for folk. De gikk med seg kompisene Stig Hovland-Nielsen og Fredrik Helgelsen phenholdsvis bass og trommer.

Konserten pGamla blir, foruten opptredener pdiverse privatfester, Theoballs debutkonsert og bandet gleder seg til servere skranglete indiepoprock til publikum.
www.myspace.com/theobalsam

Tuva SimensenTuva Simensen er 21 r, kommer fra Haugesund, men er for tiden bosatt i Bergen. Der studerer hun markedsføring. Foreløpig er musikken bare en hobby, men har tidligere blant annet varmet opp for Thomas Dybdahl pRockfest`06 i Haugesund. Hun har komponert sine gitarlter helt fra hun var 15 r gammel og er vel en klassisk “singer-songwriter” inspirert av Tori Amos, Joni Mitchell, Bright Eyes og Unni Wilhelmsen.
www.myspace.com/tuvasimensen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar